Super Sundays boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3095,-
 • Duur
  2 x 45 + 1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij Super Sundays boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Super Sundays. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten. Dát is SUPER SUNDAYS! Met het brede en up-to-date repertoire schakelt SUPER SUNDAYS in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres. Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op. En het plaatje is compleet. SUPER SUNDAYS moet je gezien hebben!

Biografie Super Sundays

Zes ervaren muzikanten met één gemeenschappelijk doel: de tent op z’n kop zetten! Dit gaat gepaard met een enorme dosis energie en enthousiasme waardoor je niet stil kunt blijven staan! SUPER SUNDAYS speelt de grootste hits van grofweg de jaren 90 tot nu. Daarnaast komen alle bekende dance-classics en evergreens in hoog tempo voorbij.

Boekingen van Super Sundays

Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. En die energie, die moet eruit! Dit team van extraverte, tikkie gekke gangmakers zet tijdens een optreden dan ook alles in. Een spetterend en up-to-date repertoire. Tal van onverwachte acts en verrassende wendingen, twaalf muzikale handen (en voeten) die altijd inspelen op het moment. Een fantastisch front, bestaande uit een energieke leadzanger en leadzangeres,  stemmen die krachtig door de speakers schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er samen voor dat niemand de kans krijgt om stil te blijven staan.

Coverband boeken

Kwaliteit, flexibiliteit en enorme lading enthousiasme, daarop mag men rekenen bij Super Sundays. Het team wordt dan ook compleet gemaakt met vaste en ervaren technici. Hoewel ze niet altijd even zichtbaar zijn, werken deze mannen bij Super Sundays zeker niet in de achterhoede. Ze zorgen voor perfect licht en geluid. Ze geven de band met special effects die extra boost waarmee Super Sundays het publiek blijft verrassen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Super Sundays kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Super Sundays wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Super Sundays wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Super Sundays online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Super Sundays kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Super Sundays boeken

Ben jij benieuwd hoe je Super Sundays kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Super Sundays boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Super Sundays

Super Sundays inhuren

€3.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Super Sundays

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3095,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3495,-
Live bandshow (Fries/Gron/Zeeland) (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand