Super Sundays boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3095,-
 • Duur
  2 x 45 + 1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij Super Sundays boeken op jouw party of event? Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten. Dát is SUPER SUNDAYS! Met het brede en up-to-date repertoire schakelt SUPER SUNDAYS in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres. Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op. En het plaatje is compleet. SUPER SUNDAYS moet je gezien hebben!

Super Sundays boeken

Zes ervaren muzikanten met één gemeenschappelijk doel: de tent op z’n kop zetten! Dit gaat gepaard met een enorme dosis energie en enthousiasme waardoor je niet stil kunt blijven staan! SUPER SUNDAYS speelt de grootste hits van grofweg de jaren 90 tot nu. Daarnaast komen alle bekende dance-classics en evergreens in hoog tempo voorbij.

Boekingen van Super Sundays

Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. En die energie, die moet eruit! Dit team van extraverte, tikkie gekke gangmakers zet tijdens een optreden dan ook alles in. Een spetterend en up-to-date repertoire. Tal van onverwachte acts en verrassende wendingen, twaalf muzikale handen (en voeten) die altijd inspelen op het moment. Een fantastisch front, bestaande uit een energieke leadzanger en leadzangeres,  stemmen die krachtig door de speakers schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er samen voor dat niemand de kans krijgt om stil te blijven staan.

Coverband boeken

Kwaliteit, flexibiliteit en enorme lading enthousiasme, daarop mag men rekenen bij Super Sundays. Het team wordt dan ook compleet gemaakt met vaste en ervaren technici. Hoewel ze niet altijd even zichtbaar zijn, werken deze mannen bij Super Sundays zeker niet in de achterhoede. Ze zorgen voor perfect licht en geluid. Ze geven de band met special effects die extra boost waarmee Super Sundays het publiek blijft verrassen.

Direct Super Sundays boeken? Klik hier voor boekingen van Super Sundays

Super Sundays boeken

€3.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Super Sundays

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3095,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3495,-
Live bandshow (Fries/Gron/Zeeland) (incl. SFX)2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand