Marcus & Taylor boeken

€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround
Wil jij Marcus & Taylor boeken voor jouw feest of event? Ruim 100 meezingers, mee-springers en knalplaten in slechts 1 show die barst van de energie. In hoog tempo wisselen die gasten van Marcus & Taylor een goede oude ramplaat af met iets diks van nu.

Marcus & Taylor boeken

Met een hoop gitaargeweld, dikke beats en vette sounds loopt de hele show vloeiend in elkaar over en is er nauwelijks tijd om op adem te komen. Werkelijk geen muziekstijl wordt er overgeslagen!

Ruim 10 jaar ervaring

Met de ervaring van ruim 10 jaar op podia in feesttenten, evenementen en clubs slaagt M&T erin om vanaf minuut één het publiek in beweging te krijgen en tot een absoluut toppunt te komen die een onvergetelijke feestervaring met zich meebrengt.

Boekingen van Marcus & Taylor

De show is standaard compleet aangekleed met dikke lichtshow en specialeffects. Wees gewaarschuwd: Met de show van Marcus & Taylor haal je grof geschut in huis! Het perfecte ingrediënt voor een party die ietsjes uit de hand mag lopen…Direct Marcus & Taylor boeken? Klik hier voor boekingen van Marcus & Taylor

Marcus & Taylor boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marcus & Taylor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 1000 personen4 personenAllround€2495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.575,-