The Rivals boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  2 x 60 of 3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround Rock / Pop

Wil jij The Rivals boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Rivals. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Rivals bestaat uit vijf jonge, bevlogen muzikanten. Die een feest bouwen met de hits van toen. Gedurende 120 minuten vliegen de meezingers van onder andere The Golden Earring, The Police, The Beatles, Genesis, Van Halen, Cheap Trick en Doe Maar voorbij.

Biografie The Rivals

En nee, we zijn zeker geen mashup-band! We spelen volledige versies met onder andere al je favoriete gitaar en drumsolo’s. Om er samen met jou een compleet feest van te maken. In de bijna 8 jaar dat we actief zijn hebben we op ruim 200 verschillende podia gestaan in binnen- en buitenland.

Coverband huren

We deden in het voorjaar van 2016 mee aan de grootste coverband-wedstrijd van de Benelux “The Clash of the Coverbands”. Tijdens deze wedstrijd schopten we het tot de halve finale van West-Nederland. Midden in het hoogseizoen van de zomervakantie 2019 speelden The Rivals op 11 grote campings in Europa tijdens de “Heroes Summer Tour”. Dankzij het succes van deze tour werden daar nog eens twee hele dikke shows aan vastgeplakt tijdens het Grand Prix Formule 1 weekend in Spa.

Boekingen van The Rivals

Halverwege september dat jaar reisde de band af naar Duitsland als headliner op het Apfelfest Bollendorf. Naast deze hoogtepunten zijn we te vinden op verschillende tentfeesten, festivals, verjaardagen en bruiloften door heel het land!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Rivals kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Rivals wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Rivals wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Rivals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Rivals kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Rivals boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Rivals kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Rivals boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Rivals

The Rivals inhuren

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Rivals

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 of 3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround Rock / Pop€2795,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 of 3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround Rock / Pop€3495,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 óf 3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround Rock / Pop€4095,-

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand