Suit Up boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround

Wil jij Suit Up boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Suit Up. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Suit Up! is een zeskoppige feestmachine met een ongekend enthousiasme. Deze ras-entertainers zijn vastberaden om elk feest die ons land rijk is op zijn grondvesten te laten schudden!

Biografie Suit Up

Bereid je voor op een show vol met aanstekelijke feesthits, de dikste rock classics en sappige guilty pleasures om je vingers bij af te likken.

Coverband inhuren

Deze altijd vrolijke en goed gestylede heren laten gegarandeerd een spoor van confetti, schorre kelen én een hoop lachende gezichten achter!

Boekingen van Suit Up

Suit Up bestaat uit: Zang: Mees Zimmerman, Gitaar: Mick van Heijningen, Gitaar: Jim van de Klundert, Bas: Remco Ledder, Drums: Jeroen Elsenga en Toetsen: Edwin Gielen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Suit Up kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Suit Up wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Suit Up wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Suit Up online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Suit Up kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Suit Up boeken

Ben jij benieuwd hoe je Suit Up kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Suit Up boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Suit Up

Suit Up inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Suit Up

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)3 x 50 minuteninclusief tot 200 personen6 personenAllround€2950,-
Live bandshow (incl. SFX)1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3150,-
Live bandshow (incl. SFX)1 x 60 + 1 x 75 minuteninclusief tot 800 personen6 personenAllround€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand