Knockout boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Knockout boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Knockout. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

LET’S GET READY TO RUMBLE!! Met kneitervette medleys – right in your face – zet KnockOut | The Band elke feesttent volledig op z’n kop. Maak je klaar om weggeblazen te worden door de ultieme feestexplosie! Deze sensationele coverband – met blazers – brengt een onvergetelijke ervaring naar elk podium.

Biografie Knockout

Met een mix van de nieuwste hits en tijdloze klassiekers die in knallende medleys door de zaal schallen wordt elk evenement een onvergetelijk spektakel. Laat je betoveren door de krachtige blazerssectie, meeslepende vocalen en onweerstaanbare energie van KnockOut | The Band.

Boekingen van Knockout

Hun motto is: DIE.ZAAL.MOET.PLAT!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Knockout kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Knockout wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Knockout wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Knockout online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Knockout kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Knockout boeken

Ben jij benieuwd hoe je Knockout kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Knockout boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Knockout

Knockout inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Knockout

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand