The Night Flight boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden) / Prijzen zijn ex. reiskosten
€5.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5995,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij The Night Flight boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Night Flight. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Night Flight is een non-stop high energy live-band experience! 9 jonge topmuzikanten op het podium. Samen zorgen die voor één show vol energie, sensationele acts. Maar ook voor een springende, luidkeels zingende menigte. en een feest dat uit zijn voegen barst. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen.

Biografie The Night Flight

Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote festivals, dorpsfeesten en feestweken. En natuurlijk wordt The Night Flight ook veel geboekt op bedrijfsevents. The Night Flight bestaat uit 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzersterk front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang.

Interactie met publiek

De band is ook bekend door haar indrukwekkende choreografieën, de factor feest en volop interactie met het publiek. Het repertoire is erg breed variërend. Van hedendaagse hits, floorfillers, dance, 90’s, classics, etc. Tot en met de beste Nederlandstalige meezingers. Die worden allemaal  samengesmolten tot een sensationele show waarin veel ruimte is voor improvisatie!

Boekingen van The Night Flight

Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer! The Night Flight is bekend door hun energieke optredens. Met hun muzikale kwaliteit, verrassende medleys en mash-ups zijn uitgegroeid tot een gevestigde naam.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Night Flight kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Night Flight wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Night Flight wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Night Flight online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Night Flight kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Night Flight boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Night Flight kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Night Flight boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Night Flight

The Night Flight inhuren

€5.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Night Flight

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround / Feest€5995,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen9 personenAllround / Feest€6795,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen9 personenAllround / Feest€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand