Sander Kwarten boeken

Bekend van o.a. “Dromen”
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (privéfeest)
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Sander Kwarten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sander Kwarten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot de single ‘Leef Vandaag’ onder productie van Manfred Jongenelis.

Biografie Sander Kwarten

In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger (Waylon van der Heijden) waar hij onder meer werkte aan de single ‘Hart van Steen’, met deze single scoorde hij zijn 1e chartnotering in de Dutch Charts single top 100. In 2015 wist de sympathieke volkszanger uit Breda een hit te scoren met Verliefd. De single werd door alle radiostations goed opgepakt en ook was hij te zien bij Muziekfeest op het Plein. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed hij ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij er menigeen won en waardoor meer mensen Sander Kwarten wilden boeken. Uiteindelijk leidde dat tot, onder productie van Manfred Jongenelis, de single ‘Leef vandaag’.

Nederlandstalige zanger boeken

Met deze single stond hij zelfs 2 wekenlang in de Dutch Charts single top 100. Het is een liedje waarmee Sander nog steeds de diverse podia in de regio en ver daarbuiten op zijn kop zet tijdens zijn optredens. Zijn debuut CD “Dromen” verscheen in 2015, met daarop ook de gelijknamige single Dromen. Dit leverde veel boekingen van Sander Kwarten op.

Boekingen van Sander Kwarten

Dat oude liefde niet roest blijkt uit het feit dat Sander toch weer ging opnemen bij Manfred Jongenelis en daar de singles Geen Twijfel en Voor Jou opnam. Beide tracks konden al rekenen op brede steun van de radio. Sander Kwarten gaat steevast voor kwaliteitsproducties en oogst op deze manier steeds meer landelijke waardering bij zowel de media als publiek. Voor Jou is een remake van een uit 2009 stammend levenslied van Frans Bauer. Deze versie krijgt meer tempo en meer beat waardoor het toch weer dat frisse eigentijdse geluid krijgt dat we inmiddels kennen van deze Bredase zanger. In 2020 scoorde hij nog een hit met “Waarom Leef Je Nog In Mijn Hoofd“.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sander Kwarten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sander Kwarten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sander Kwarten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sander Kwarten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sander Kwarten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sander Kwarten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sander Kwarten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sander Kwarten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sander Kwarten

Sander Kwarten inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sander Kwarten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (privéfeest)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2195,-
Tape-act (openbaar/bedrijfsfeest)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.995,-
€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand