Stefan Vilijn boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Stefan Vilijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Stefan Vilijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stefan Vilijn is een technisch zeer vaardige Dj/ Producer. En is op dit moment druk bezig met een aantal verschillende grote Dj’s uit de Nederlandse en Internationale House-Scene. Deze Dj heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, en heeft als het ware een eigen sound gecreëerd. Stefan Vilijn is een dj met grote toekomstplannen en ziet zijn hit ‘’I’m the man (hit the record)’’ als het begin van een mooie weg.

Biografie Stefan Vilijn

Stefan Vilijn komt op jonge leeftijd in aanraking met één van zijn grootste passies, muziek. Het begon allemaal 9 jaar geleden, wanneer Stefan Vilijn voor het eerst in aanraking komt met turntablism. Voor een lange tijd putte hij al zijn tijd, geld en moeite in het verbeteren van zijn draaitechnieken. Na een lange periode besloot Stefan Vilijn, dat hij zich ook ging richten op het produceren van zijn eigen muziek. Hier blijkt al snel, dat hij de juiste feeling heeft voor het vak. Door eerder gemaakte contacten komt Stefan Vilijn al vrij snel in aanraking met verschillende dj’s uit de House-Scene. Dit zorgde ervoor dat zijn muziek gehoord werd, en door verschillende dj’s in de grotere clubs van Nederland werden gedraaid. Met zijn hit ‘’I’m the man (hit the record)’’ gingen er een hoop deuren voor Stefan open. De plaat werd getekend op het Dirty House label van Vato Gonzalez, en kwam uit op verschillende compilatie cd’s. Mensen waren benieuwd wie er achter deze track zat, en zo rolde Stefan Vilijn de house-scene binnen.

Boekingen van Stefan Vilijn

Nu staat hij zelf op feesten en zorgt hij er telkens weer voor dat zijn positieve energie wordt overgebracht aan het publiek. Met verschillende grote clubs op zijn naam zoals: Off Corso, Maassilo, Effenaar, Harders Plaza, Thalia Lounge, Club Vie, The Sand, Bare Foot, Panama en Club Watt hoort hij nu volledig thuis in de Nederlandse House-Scene. Met nu enkele uitgebrachte tracks op zijn naam, en meerdere getekende releases in de toekomst, zullen we nog veel van hem gaan horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Stefan Vilijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Stefan Vilijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Stefan Vilijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Stefan Vilijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Stefan Vilijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Stefan Vilijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Stefan Vilijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Stefan Vilijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Stefan Vilijn

Stefan Vilijn inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stefan Vilijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand