Stefan Vilijn boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Stefan Vilijn is een technisch zeer vaardige Dj/ Producer en is op dit moment druk bezig met een aantal verschillende grote Dj’s uit de Nederlandse en Internationale House-Scene. Deze Dj heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, en heeft als het ware een eigen sound gecreëerd. Stefan Vilijn is een dj met grote toekomstplannen en ziet zijn hit ‘’I’m the man (hit the record)’’ als het begin van een mooie weg.

Stefan Vilijn boeken

Stefan Vilijn komt op jonge leeftijd in aanraking met één van zijn grootste passies, muziek. Het begon allemaal 9 jaar geleden, wanneer Stefan Vilijn voor het eerst in aanraking komt met turntablism. Voor een lange tijd putte hij al zijn tijd, geld en moeite in het verbeteren van zijn draaitechnieken. Na een lange periode besloot Stefan Vilijn, dat hij zich ook ging richten op het produceren van zijn eigen muziek. Hier blijkt al snel, dat hij de juiste feeling heeft voor het vak. Door eerder gemaakte contacten komt Stefan Vilijn al vrij snel in aanraking met verschillende dj’s uit de House-Scene. Dit zorgde ervoor dat zijn muziek gehoord werd, en door verschillende dj’s in de grotere clubs van Nederland werden gedraaid. Met zijn hit ‘’I’m the man (hit the record)’’ gingen er een hoop deuren voor Stefan open. De plaat werd getekend op het Dirty House label van Vato Gonzalez, en kwam uit op verschillende compilatie cd’s. Mensen waren benieuwd wie er achter deze track zat, en zo rolde Stefan Vilijn de house-scene binnen.

Boekingen van Stefan Vilijn

Nu staat hij zelf op feesten en zorgt hij er telkens weer voor dat zijn positieve energie wordt overgebracht aan het publiek. Met verschillende grote clubs op zijn naam zoals: Off Corso, Maassilo, Effenaar, Harders Plaza, Thalia Lounge, Club Vie, The Sand, Bare Foot, Panama en Club Watt hoort hij nu volledig thuis in de Nederlandse House-Scene. Met nu enkele uitgebrachte tracks op zijn naam, en meerdere getekende releases in de toekomst, zullen we nog veel van hem gaan horen.

Direct Stefan Vilijn huren? Klik hier voor boekingen van Stefan Vilijn

Stefan Vilijn boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stefan Vilijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand