Girls Love DJ’s boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ's
 • Genre
  Urban / Eclectic / Clubhouse

Girls Love DJs is een gloednieuwe DJ / MC act die gegarandeerd een mindblowing set neerzet, die zelfs ervaren partycrowds laat smeken om meer. Wat meer dan 10 jaar geleden in de ‘Supperclub’ begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond en bleek exact te zijn waar het Amsterdamse nachtleven naar smachtte.

Girls Love DJ's boeken

De sfeer op de feestjes is zo uniek, dat er meer en meer vraag naar ontstond. De verslavende energie van het partypubliek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ’s smolten samen en creëerden één van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft.

Boekingen van Girls Love DJ's

Mede om aan deze vraag tegemoet te komen hebben de heren nu een DJ en MC act gevormd. Deze act brengt de aanstekelijke en vrouwvriendelijke energie van het concept naar alle clubs en festivals. De act is geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare en ongetwijfelde hits! Deze hits gaan hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf. Girls Love DJ’s is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het nachtleven en voormalige resident supersterren op de feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson.

Direct Girls Love DJ's huren? Klik hier voor boekingen van Girls Love DJ's

Girls Love DJ’s boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Girls Love DJ’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ's1 x 60 minutenexclusief2 personenUrban / Eclectic / ClubhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand