Tommyknocker boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardcore

Wil jij Tommyknocker boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tommyknocker. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tommyknocker is terug! Het album T-2012 geeft Tommy z’n positie terug als een van de meest invloedrijkde producers in de hardcore scene. Deze nieuwe EP bevat drie tracks die barsten van energie: Supernatural, samen met The Wishmaster. Tommy en The Wishmaster zijn vrienden sinds 1995 en hebben zelfs vijf jaar samen gewoond in België maar hebben nog nooit eerder samen geproduceerd. Het resultaat van deze langverwachte samenwerking laat de kracht zien van de Roman hardcore sound!

Biografie Tommyknocker

Op de track T-2012 is te horen hoe Tommy experimenteert, zonder impact op de dansvloer te verliezen. De Endymion remix van Showtime is de laatste track op deze EP. Showtime was een van Tommy’s eerste hits uit 2003.

Boekingen van Tommyknocker

We hebben Tommy’s sounds even moeten missen maar het wachten heeft z’n vruchten afgeworpen: deze EP zal nog lang in de playlist van de top DJ’s staan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tommyknocker kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tommyknocker wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tommyknocker wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tommyknocker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tommyknocker kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tommyknocker boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tommyknocker kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tommyknocker boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tommyknocker

Tommyknocker inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tommyknocker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand