Keet boeken

€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Kids

Wil jij Keet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Keet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Multitalent Janouk Kelderman neemt het stokje van Yvonne Coldeweijer over voor de act Keet!. Janouk zal als zangeres en als het gezicht van RTL Telekids invulling geven aan De Nieuwe Keet!.

Biografie Keet

Yvonne Coldeweijer : “Wat een super leuke tijd heb ik gehad als Keet! Bijna drie jaar lang heb ik mogen optreden voor kinderen door het hele land. Door mijn groeiende carrière komen er nu ontzettend leuke dingen op mijn pad, waar ik als kind al van droomde. Dat betekent dat ik helaas niet genoeg tijd heb om alles te combineren. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en triggeren en voor persoonlijke groei heb ik daarom besloten om uit de act te stappen. Mijn passies zijn muziek, presenteren en mijn eigen fashionblog en daar wil ik me nu op gaan richten. Ik wens De Nieuwe Keet! Janouk natuurlijk veel plezier en succes.”

Boekingen van Keet

De 22 jarige Janouk woont in Tilburg en zit in haar laatste jaar van de Musical Theater school in Tilburg. Al vanaf drie jarige leeftijd was Janouk gefascineerd door zingen, dansen en acteren. Dat al deze passies nu samen komen in de act Keet! is voor Janouk een meisjesdroom die uitkomt. De afgelopen periode is Janouk al intensief bezig geweest om in haar nieuwe rol te groeien. De eerste single ‘Een kus van Keet!’ is inmiddels opgenomen in de studio van Tjeerd Oosterhuis. Tjeerd schreef het liedje samen met Sjoerd Kuyper.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Keet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Keet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Keet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Keet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Keet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Keet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Keet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Keet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Keet

Keet inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Keet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Kids€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand