Snap! boeken

Prijscategorie: € 12.500,- tot € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eigen repertoire / Dance

Wil jij Snap! boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Snap!. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Snap!

Snap! is een Duitse Eurodance-muziekgroep. Opgericht in 1989 door de producers Michael Münzing en Luca Anzilotti. Deze legendarische act heeft in de loop der jaren verschillende line-up wijzigingen ondergaan. Met Amerikaanse zangers, tekstschrijvers en rappers zoals Thea Austin, Turbo B, Niki Haris en Penny Ford.

Prachtige vrouwelijke stem

Hun grootste hits, “The Power” en “Rhythm Is a Dancer,” veroverden de nummer 1-positie in meerdere landen. En vormden de soundtrack van een tijdperk. In 1989 zette Penny de toon door haar prachtige vrouwelijke stem te combineren met een mannelijke rapper, wat al snel een trend werd. Penny Ford bewees al snel dat ze niet alleen kon zingen, maar ook muziek kon schrijven en arrangeren, en ze bleek een buitengewone performer te zijn. In 1990 brachten Penny Ford en Turbo B hun eerste hit “The Power” uit, die snel de nummer één positie bereikte in de hitlijsten!

Boekingen van Snap!

In 2006 besloot Penny om van de Verenigde Staten naar Duitsland te verhuizen en zich opnieuw bij Snap! aan te sluiten. Samen hebben ze een blijvende impact gehad op de muziekwereld en blijven ze de harten van muziekliefhebbers veroveren met hun onvergetelijke hits en geweldige optredens. Snap! – een legende die blijft doorgaan met het brengen van geweldige muziek!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Snap! kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Snap! wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Snap! wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Snap! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Snap! kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Snap! boeken

Ben jij benieuwd hoe je Snap! kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Snap! boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Snap!

Snap! inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Snap!

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenEigen repertoire / DanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand