2 Unlimited boeken

Richtgage: tussen € 7.500 en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  House / Dance

2 Unlimited boeken op jouw event? 2 Unlimited een Nederlands-Belgische muziekgroep om trots op te zijn. Iedereen die in de jaren 90 geboren is kent deze (retro) eurodance muziekgroep op zijn duimpje. Op ieder feest of evenement zijn wel meerdere van hun grootste hits te horen zoals “No Limit”, “Jump for Joy”, “Twiligt Zone”, enz… Ook bij onze Zuiderburen is 2 Unlimited niet onbekend gebleven.

2 Unlimited boeken

Eerst Europa en daarna de hele wereld hebben ze veroverd met hun retrobeats. De twee meesterbreinen achter deze fameuze muziekgroep heten Phil Wilde en Jean-Paul De Coster. Dit begon als een klein project maar de twee hadden nooit gedacht dat het een groot succes ging worden. Het project begon onder een andere naam Bizz Nizz waarin Phil Wilde en Jean-Paul De Coster eurodance-nummers produceerden zoals “We’re Gonna Catch You!” en “Don’t Miss the Party Line”.

Twee zangstemmen

De twee nummers hebben veel succes geboekt, maar voor Phil en Jean-Paul was het net niet genoeg, ze wilden extra zangstemmen voor hun nummers. Dit is waar het begin van een mooie carrière voor Ray Slijngaard en Anita Doth in het spel komt. De twee hadden naast hun werk ook hun hobby als zanger(es), maar daar ging vlug verandering in komen. Na succesvolle repetities tussen de producers en de zanger(essen) kwam “Get Ready for This”, een nummer die iedereen zou bijblijven. Dit was de geboorte van 2 Unlimited.

Boekingen van 2 Unlimited

Na hun eerste single kwam al vlug hun eerste studioalbum, “Get Ready!”. De album die voor internationaal succes zorgde met liedjes zoals natuurlijk “Get Ready for This“, “Twilight Zone”, “Workaholic” en “The Magic Friend”. Prachtige jaren kwamen hierna, maar zoals bij ieder verhaal is er bij een begin ook een einde, dit toen ieder zijn eigen weg op ging voor een solocarrière. Maar niet getreurd, een paar jaar geleden zijn de twee terug samengekomen om nieuw leven in 2 Unlimited te blazen. Ze touren terug op volle toeren en zijn er volledig klaar voor om uw evenement HET evenement van het jaar te maken.

Direct 2 Unlimited boeken? Klik hier voor boekingen van 2 Unlimited

2 Unlimited boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 2 Unlimited

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenHouse / DanceOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag