2 Unlimited boeken

Prijscategorie: tussen € 9.000,- en € 11.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  House / Dance

Wil jij 2 Unlimited boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 2 Unlimited. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

2 Unlimited een Nederlands-Belgische muziekgroep om trots op te zijn. Iedereen die in de jaren 90 geboren is kent deze (retro) eurodance muziekgroep op zijn duimpje. Op ieder feest of evenement zijn wel meerdere van hun grootste hits te horen zoals “No Limit”, “Jump for Joy”, “Twiligt Zone”, enz… Ook bij onze Zuiderburen is 2 Unlimited niet onbekend gebleven.

Biografie 2 Unlimited

Eerst Europa en daarna de hele wereld hebben ze veroverd met hun retrobeats. De twee meesterbreinen achter deze fameuze muziekgroep heten Phil Wilde en Jean-Paul De Coster. Dit begon als een klein project maar de twee hadden nooit gedacht dat het een groot succes ging worden. Het project begon onder een andere naam Bizz Nizz waarin Phil Wilde en Jean-Paul De Coster eurodance-nummers produceerden zoals “We’re Gonna Catch You!” en “Don’t Miss the Party Line”.

Twee zangstemmen

De twee nummers hebben veel succes geboekt, maar voor Phil en Jean-Paul was het net niet genoeg, ze wilden extra zangstemmen voor hun nummers. Dit is waar het begin van een mooie carrière voor Ray Slijngaard en Anita Doth in het spel komt. De twee hadden naast hun werk ook hun hobby als zanger(es), maar daar ging vlug verandering in komen. Na succesvolle repetities tussen de producers en de zanger(essen) kwam “Get Ready for This”, een nummer die iedereen zou bijblijven. Dit was de geboorte van 2 Unlimited.

Boekingen van 2 Unlimited

Na hun eerste single kwam al vlug hun eerste studioalbum, “Get Ready!”. De album die voor internationaal succes zorgde met liedjes zoals natuurlijk “Get Ready for This“, “Twilight Zone”, “Workaholic” en “The Magic Friend”. Prachtige jaren kwamen hierna, maar zoals bij ieder verhaal is er bij een begin ook een einde, dit toen ieder zijn eigen weg op ging voor een solocarrière. Maar niet getreurd, een paar jaar geleden zijn de twee terug samengekomen om nieuw leven in 2 Unlimited te blazen. Ze touren terug op volle toeren en zijn er volledig klaar voor om uw evenement HET evenement van het jaar te maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 2 Unlimited kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 2 Unlimited wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 2 Unlimited wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 2 Unlimited online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 2 Unlimited kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

2 Unlimited boeken

Ben jij benieuwd hoe je 2 Unlimited kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 2 Unlimited boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 2 Unlimited

2 Unlimited inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 2 Unlimited

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenHouse / DanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand