Lampegastuh boeken

Vanaf-prijs!
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Lampegastuh boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lampegastuh. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Lampegastuh

Lampegastuh komt met een complete feestsensatie vol met herkenbare hits, all time favourites en de nieuwste remixen. In hoog tempo wisselen zij alle muziekgenres af, terwijl Jordy (MC) het publiek meeneemt van het ene hoogtepunt naar het volgende. Door de ervaring van dit DJ en MC duo is een optreden van Lampegastuh nooit hetzelfde. Ze weten precies de juiste toon te zetten en verassen telkens het publiek met hun eigen bootlegs.

Award voor Populairste DJ-act

Ze zijn niet meer weg te denken op festivals, kermissen, feestweken of tentfeesten door het hele land. Een set van het Brabantse duo komt ook zeker tot zijn recht in een discotheek of gewoon in een kroeg op de hoek, waarbij ze inspelen op het publiek. Lampegastuh ontving eerder al twee keer de award voor ‘Populairste DJ act van Nederland’.

Boekingen van Lampegastuh

Nooit saai, ad rem en vol energie overtuigen zij een zeer breed publiek met hun show. Van 80’s, 90’s tot aan de muziek in de top charts; Lampegastuh gooit het in één grote mix en waar je van zal smullen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lampegastuh kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lampegastuh wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lampegastuh wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lampegastuh online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lampegastuh kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lampegastuh boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lampegastuh kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lampegastuh boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lampegastuh

Lampegastuh inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lampegastuh

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand