Charmante Gasten boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Charmante Gasten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Charmante Gasten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dj Levice Milano & Mc Price zijn 2 zeer Charmante Gasten. Zij weten als geen ander hoe ze het publiek moeten vermaken! Van House tot 90s, van Moombahton tot aan NL-talig, met hun 6de zintuig voelen zij feilloos aan wat het publiek wil.

Biografie Charmante Gasten

Naast de vele feestcafé’s waar we optreden stonden ze onder andere al op grote festivals als Emporium, Dreamfields, Meadow, Defqon.1, Outlands maar ook tijdens Koningsdag Arnhem en Crazy XX-mas party’s. Ook waren ze te vinden op diverse feesten tijdens de carnaval, kermissen en zomerspektakels. 60 minuten lang brengen deze mannen een leuke, enthousiaste en energieke set waarin de nummers in snel tempo worden afgewisseld.

Boekingen van Charmante Gasten

Als echte heren weten we in te spelen op de wensen van het publiek! Variërend in muziekgenres komen we met ‘vrouwvriendelijke’ hitjes, knallende feestplaten en echte ‘GUILTY PLEASURES’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Charmante Gasten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Charmante Gasten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Charmante Gasten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Charmante Gasten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Charmante Gasten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Charmante Gasten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Charmante Gasten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Charmante Gasten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Charmante Gasten

Charmante Gasten inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Charmante Gasten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief en techniek2 personenAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand