Sint & Friends boeken

Let op! Dit is een vanaf-prijs!
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij een optreden van Sint & Friends boeken voor jouw Sinterklaasfeest of Sinterklaasevenement? Sint & Friends is een groep enthousiaste muzikanten & entertainers die een positieve sinterklaasvibe willen verspreiden door heel Nederland. Met de leukste sinterklaashits touren ze langs bedrijven, intochten en events met de allerleukste sinterklaasshow van Nederland: Sint & Friends Live!

Sint & Friends boeken

De Sint & Friends sinterklaasshow is een 75 minuten durend totaalpakket met een voorprogramma, ontvangst van Sint & Pieten en een meet & greet. Het is een muzikale, interactieve en energieke show waarbij stilzitten niet tot de mogelijkheden behoort.  Daarmee ben jij als organisator compleet ontzorgd om er een geweldig sinterklaasfeest van te maken!

Sinterklaas artiesten boeken

Sint & Friends heeft jarenlange ervaringen met de beste acteurs op Sinterklaasgebied. Zo mocht hij het management verzorgen van Bram van der Vlugt maar is ook kindervriend Jochem van Gelder inzetbaar als Sinterklaas op deze show.

Boekingen van Sint & Friends

Het succes van Sint & Friends dankt zich aan de hoge standaard aan kwaliteitseisen aan de Sint, de altijd vrolijke pieten en enthousiaste presentatoren waardoor de show jaarlijks bij vele opdrachtgevers terug mag komen om het Sinterklaasfeest te omarmen. Met ruim 100 shows per jaar mag Sint & Friends zich met recht de meest geboekte Sinterklaasshow van Nederland noemen. Sint & Friends is een groep enthousiaste muzikanten & entertainers die een positieve sinterklaasvibe willen verspreiden door heel Nederland. Met de leukste sinterklaashits touren ze langs bedrijven, intochten en events met de allerleukste sinterklaasshow van Nederland: Sint & Friends Live!

Deze 75 minuten durende all-in sinterklaasshow is inclusief: 
Presentator van Sint & Friends – Sinterklaas & twee Roetveegpieten – Geluidsset tot 150 personen incl. technicus – DJ Booth, 2 Sint & Friends banners en licht – Leuke Sint & Friends button als prijsjes voor kinderen – Poster en Sint & Friends kleurplaten (digitaal aangeleverd) – Elk jaar een vernieuwde verhaallijn, dit jaar “Sint & Friends en de Muzieknood” – Liedjes thuis terugluisteren op het muziekalbum Sinterklaas is de Baas van Sint & Friends. Beschikbaar via alle streamingdiensten.

Direct Sint & Friends boeken? Klik hier voor boekingen van Sint & Friends

Sint & Friends boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sint & Friends

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live show1 x 75 minuteninclusief tot 150 personen4 personenSinterklaas€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand