Sint & Friends boeken

Let op! Dit is een vanaf-prijs!
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij Sint & Friends boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sint & Friends. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sint & Friends is een groep enthousiaste muzikanten & entertainers die een positieve sinterklaasvibe willen verspreiden door heel Nederland. Met de leukste sinterklaashits touren ze langs bedrijven, intochten en events met de allerleukste sinterklaasshow van Nederland: Sint & Friends Live!

Biografie Sint & Friends

De Sint & Friends sinterklaasshow is een 75 minuten durend totaalpakket met een voorprogramma, ontvangst van Sint & Pieten en een meet & greet. Het is een muzikale, interactieve en energieke show waarbij stilzitten niet tot de mogelijkheden behoort.  Daarmee ben jij als organisator compleet ontzorgd om er een geweldig sinterklaasfeest van te maken!

Sinterklaas artiesten boeken

Sint & Friends heeft jarenlange ervaringen met de beste acteurs op Sinterklaasgebied. Zo mocht hij het management verzorgen van Bram van der Vlugt maar is ook kindervriend Jochem van Gelder inzetbaar als Sinterklaas op deze show.

Boekingen van Sint & Friends

Het succes van Sint & Friends dankt zich aan de hoge standaard aan kwaliteitseisen aan de Sint, de altijd vrolijke pieten en enthousiaste presentatoren waardoor de show jaarlijks bij vele opdrachtgevers terug mag komen om het Sinterklaasfeest te omarmen. Met ruim 100 shows per jaar mag Sint & Friends zich met recht de meest geboekte Sinterklaasshow van Nederland noemen. Sint & Friends is een groep enthousiaste muzikanten & entertainers die een positieve sinterklaasvibe willen verspreiden door heel Nederland. Met de leukste sinterklaashits touren ze langs bedrijven, intochten en events met de allerleukste sinterklaasshow van Nederland: Sint & Friends Live!

Deze 75 minuten durende all-in sinterklaasshow is inclusief: 
Presentator van Sint & Friends – Sinterklaas & twee Roetveegpieten – Geluidsset tot 150 personen incl. technicus – DJ Booth, 2 Sint & Friends banners en licht – Leuke Sint & Friends button als prijsjes voor kinderen – Poster en Sint & Friends kleurplaten (digitaal aangeleverd) – Elk jaar een vernieuwde verhaallijn, dit jaar “Sint & Friends en de Muzieknood” – Liedjes thuis terugluisteren op het muziekalbum Sinterklaas is de Baas van Sint & Friends. Beschikbaar via alle streamingdiensten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sint & Friends kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sint & Friends wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sint & Friends wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sint & Friends online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sint & Friends kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sint & Friends boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sint & Friends kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sint & Friends boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sint & Friends

Sint & Friends inhuren

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sint & Friends

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live show1 x 75 minuteninclusief tot 150 personen4 personenSinterklaas€2450,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand