RTL Telekids Disco Show boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Moderne Kinderdiscoshow
 • Genre
  Hits voor Kids

Wil jij de RTL Telekids Disco Show boeken voor jouw evenement? Telekids komt graag naar je toe met de leukste, interactieve show van Nederland, speciaal voor kinderen: De Telekids Discoshow. De Telekids Discoshow is een interactieve, twee of drie uur durende, show waarin zang, dans, kennis en quiz op swingende wijze samenkomen. De show wordt gepresenteerd door de Telekids dj-presentator.

RTL Telekids Discoshow boeken

De Telekids-dj draait de allerleukste hits en iedereen kan meezingen en dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits voor kinderen.

RTL Telekids Discoshow huren

Tussen de muziek door stelt de Telekids-dj nog een aantal Telekids-quiz vragen, want weet jij alles over kinderzender Telekids? Weet jij hoe de drie meiden van K3 heten, wie het beste vriendje van Bobo is, ken jij de nummers van Ernst & Bobbie of van Raak!? En weet jij hoe de twee karakters heten die op de boerderij in het dorpje Molenwaard wonen?

Boekingen van RTL Telekids Discoshow

Een quiz waarin jij het misschien wel opneemt tegen je beste vriend of vriendin. Wie zijn als eerste van het podium gespeeld en welk team wint de meeste vragen? Het team dat als laatste op het podium staat, wint een originele Telekids-goodiebag.

RTL Telekids Discoshow inhuren

Ook de Telekids Musicalschool komt langs om iedereen de te gekke ’Telekids Go’ dans uit te leggen. Dus zing en beweeg mee! Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en films voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Fien & Teun, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Pipo, Storyzoo en Superwings. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt.Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

Direct RTL Telekids Discoshow boeken? Klik hier voor boekingen van RTL Telekids Discoshow

RTL Telekids Disco Show boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van RTL Telekids Disco Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Moderne Kinderdiscoshow2 uurinclusief tot 350 personen2 personenHits voor Kids€1995,-
Moderne Kinderdiscoshow3 uurinclusief tot 350 personen2 personenHits voor Kids€2195,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand