Natasja & Edwin boeken

Populair zangduo
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act (incl. piano)
 • Genre
  Allround

Wil jij Natasja & Edwin boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Natasja & Edwin. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De liefde voor muziek bracht Natasja & Edwin bij elkaar. Door hun drukke agenda’s kwam het er niet van om samen muziek op te nemen. Maar tijdens de lockdowns ging het duo live-concerten streamen. Dit werd een groot succes. Natasja Poels is al jaren bekend als beste Helène Fischer Tribute van Nederland en heeft prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op Jou”.

Biografie Natasja & Edwin

Edwin van Hoevelaak scoorde als succesvolle producer nummer 1 hits met o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes jr. Het zangduo Natasja & Edwin is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische showbizz en werkten samen met de Marcel Fisserband aan hun duet album getiteld: “Golden Memories” dat op 29 juni uitkwam.

Hoogstaand entertainment

Natasja & Edwin brengen hoogstaand entertainment en zijn de ideale artiesten voor uw zakelijke evenement, theater, diner show of privéfeest. Mooie vergeten songs en duetten van oa Barry Manilow, Demis Roussos, BZN, Dionne Warwick, Guys and Dolls en The Carpenters passeren de revue.

Boekingen van Natasja & Edwin

Daarnaast zal het feest der herkenbaarheid groot zijn bij hun zorgvuldig samengestelde medley’s vol met bekende hits, waar vaak de Duitsche Schlagermedley, indien gepast, het feest compleet maakt. Interactie met uw gasten staat voor Natasja & Edwin hoog in het vaandel. Natasja & Edwin beschikken over een ervaren geluidstechnicus en zijn te boeken met een 8×2 meter led-wand met daarop eigen content (optioneel). Ze treden op met orkestbanden van de hoogste kwaliteit! De muziekbanden zijn ingespeeld  door de Marcel Fisserband! Het duo zingt alles volledig live, en brengt daarnaast grappige en herkenbare anekdotes tussen de nummers door. Hun optreden brengt je terug naar gouden herinneringen!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Natasja & Edwin kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Natasja & Edwin wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Natasja & Edwin wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Natasja & Edwin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Natasja & Edwin kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Natasja & Edwin boeken

Ben jij benieuwd hoe je Natasja & Edwin kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Natasja & Edwin boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Natasja & Edwin

Natasja & Edwin inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Natasja & Edwin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (incl. piano)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-
€2.600,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand