Siembra Latin Band boeken

Buiten de Randstad worden extra reiskosten gerekend!
€2.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2850,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Latin Band
 • Genre
  Latin

Wil jij Siembra Latin Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Siembra Latin Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Siembra is een Caribische Latin Salsa band voor al uw Tropische feestwensen! Of het nou Spaans, Surinaams, Nederlands, Engels of Papiaments moet zijn. Met Siembra kunt u genieten van de tropische ritmes van de Cariben (salsa, merenque, soca, kdans, reggae. surinaams enz.)

Biografie Siembra Latin Band

Latin salsa band Siembra past zich aan op het publiek en geeft uw evenement die Caribische sfeer. Bent u op zoek naar een band, naar swingende Caribische muziek voor uw feest? Dat is al jaren ons vak!

Boekingen van Siembra Latin Band

De groep werd opgericht in september 1992. Latin Salsa band Siembra heeft inmiddels een grote bekendheid opgebouwd in Nederland en de omringende landen. Het repertoire van Siembra is zeer gevarieerd en kun je samenvatten als Latin Salsa en Caribbean. De band speelt o.a. Salsa, Merengue, Soca, Bachata, Zouk en nog veel meer stijlen uit de Latijns-Amerikaanse en Caraïbische streken.,De band bestaat uit muzikanten van diverse afkomsten met een gemeenschappelijke passie: swingende muziek maken! Siembra staat garant voor een geslaagde avond. So if you want a party, just say Siembra!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Siembra Latin Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Siembra Latin Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Siembra Latin Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Siembra Latin Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Siembra Latin Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Siembra Latin Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Siembra Latin Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Siembra Latin Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Siembra Latin Band

Siembra Latin Band inhuren

€2.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Siembra Latin Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Latin Band3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen12 personenLatin€2850,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand