Bittersweet boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief (incl. backline)
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround Pop/Rock/Dance Covers

Wil jij Bittersweet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bittersweet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bittersweet is niet de eerste de beste allround coverband voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, studentenfeest etc..

Biografie Bittersweet

Al jaren speelt deze 6-koppige band door het hele land het dak eraf. De energie, interactie, uitstraling en het meenemen van het publiek zijn hun sterke punten. Het publiek wordt op grote en kleinere feesten, zalen en pleinen keer op keer ingepakt.

Boekingen van Bittersweet

Zij spelen met een prachtige zangeres, een topzanger, een geweldige bassist, unieke toetseniste, mega gitarist en een opvallend acrobatische drummer. Bittersweet speelt Engelstalige Pop / Rock / Dance covers, met nummers vanuit de jaren ’90 tot nu (ze kunnen zich ook aanpassen met jaren ’70 en ’80 nummers).

Geen concessies

Bittersweet brengt muziek waar het zelf achter staat zonder daarbij het publiek uit het oog te verliezen. Best of both worlds dus. Dat houdt ook in dat de band geen concessies doet als het gaat om muziek. Geen Frans Bauer, de zoveelste housecover of oude platgespeelde nummers als ‘Like the way I do’, ‘Proud Mary’ etc.. Dat dit een succesvolle formule is blijkt telkens weer tijdens de optredens… Succes, zoals bij alle voorgaande optredens, is verzekerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bittersweet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bittersweet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bittersweet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bittersweet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bittersweet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bittersweet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bittersweet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bittersweet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bittersweet

Bittersweet inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bittersweet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minutenexclusief (incl. backline)6 personenAllround Pop/Rock/Dance Covers€2495,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 800 personen6 personenAllround Pop/Rock/Dance Covers€2850,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand