Cover The Cage boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3695,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Cover The Cage boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cover The Cage. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Cover The Cage neemt je mee in een muzikale rollercoaster, waar de vonken vanaf vliegen! Vol heerlijke guilty pleasures, de grootste hits en gillende gitaren! Dit alles verwerkt in non-stop medleys waar iedereen schaamteloos op losgaat. Van goud naar fout, van 80s tot vandaag. Van rocken tot hakken, niets is Cover The Cage te gek!

Biografie Cover The Cage

Met hun brede repertoire en professionele show hebben ze menig bruiloft, bedrijfsfeest en festival omver geblazen Ben jij klaar voor een onvergetelijk feest? Cover The Cage speelt alle nummers in zorgvuldig gecomponeerde medleys die naadloos in elkaar overgaan. Van ABBA naar Marco Borsato over de ring van Queen. Om vervolgens linksaf te slaan naar DJ Paul Elstak, en uiteindelijk bij Beyoncé uit te komen. Ze komen allemaal voorbij.

Coverband boeken

Een state of the art lichtshow gecombineerd met een groep losgeslagen muzikanten. Dit laat je meezingen, klappen, zwaaien, dansen en springen! Interactief, enthousiast en pure extravaganza. Dát is Cover The Cage. Cover The Cage hecht grote waarde aan de beste licht -en geluidskwaliteit van hun shows. Om die reden werken ze samen met vaste techniekleverancier Bandcare.

Boekingen van Cover The Cage

Bandcare is gespecialiseerd in het technisch- en productioneel uitvoeren van liveshows. Voor ieder soort evenement, van bruiloft tot festival. Een show van Cover The Cage is altijd inclusief volledige geluidstechniek. Cover The Cage… covers it all!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cover The Cage kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cover The Cage wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cover The Cage wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cover The Cage online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cover The Cage kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cover The Cage boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cover The Cage kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cover The Cage boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cover The Cage

Cover The Cage inhuren

€3.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cover The Cage

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3695,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 200 personen5 personenAllroundOp aanvraag
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllroundOp aanvraag
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€3795,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand