Sax Lounge Concept boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Jazz / Soul / Latin

Wil jij Sax Lounge Concept boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sax Lounge Concept. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ontspannen sfeer,aangename omgeving. Dat is waar The Sax Lounge Concept om draait. Uw gasten voelen zich relaxed en er is ruimte voor een goed gesprek.

Biografie Sax Lounge Concept

De DJ en tevens live muzikant is een veelzijdig muzikaal talent met een flinke dosis ervaring. Nooit verliest hij het publiek uit het oog. De gasten zijn zijn belangrijkste instrument. “Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft”, lacht de swingende muzikant. Zijn liefde voor de jazz soul en latin brachten hem bij de lounge waar hij al deze stijlen naar hartenlust kan combineren tot een swingend geheel. Deze manier van werken geeft hem de ruimte om met zijn alt-sax een rustige ambiance of als de “gig” erom vraagt een dampende muzieksessie te creëren.

Boekingen van Sax Lounge Concept

Lounge past in nagenoeg iedere omgeving en kan uw event ieder gewenste sfeer geven, of dat nu op de voor- of achtergrond is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sax Lounge Concept kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sax Lounge Concept wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sax Lounge Concept wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sax Lounge Concept online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sax Lounge Concept kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sax Lounge Concept boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sax Lounge Concept kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sax Lounge Concept boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sax Lounge Concept

Sax Lounge Concept inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sax Lounge Concept

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziekavondvullend in overleginclusief tot 400 personen1 persoonJazz / Soul / Latin€695,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€650,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand