Sander Kleinenberg boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance

Wil jij Sander Kleinenberg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sander Kleinenberg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sander Kleinenberg wordt geboren in Delft en verhuist op zijn zevende naar Almelo. Kleinenberg begon in 1987 (op 15-jarige leeftijd) met het draaien van platen. Op dat moment waren het nog vele soorten muziek, van rock tot dance. Later zou hij zich alleen nog maar richten op dance. Zijn eerste optreden gebeurt in een discotheek in Vriezeveen, waar hij zich met succes aanmeldt. Kleinenberg’s naam groeit en hij wordt uitgenodigd voor clubs in Duitsland. Hij kan dan platen uitbrengen op gerenommeerde labels zoals Wonka (België), Superstition (Duitsland) en Strictly Rhythm (Verenigde Staten).  Op Wonka bracht hij in 1993 zijn eerste single Bombay uit. Hij deed dat met een paar vrienden onder de naam Free Frogs. Ook bij Polygram Frankrijk maakt hij een album onder de naam Melk. Rond 1996 verhuist Kleinenberg naar Den Haag, waar hij zijn meeste platen uitbrengt onder Deal Records.

Biografie Sander Kleinenberg

In 1998 gaat Kleinenberg samenwerken met Stef Vrolijk, waarmee hij enkele releases heeft, zoals S’n’S. In dezelfde periode tekent hij een contract bij de Haagse Combined Forces. Kleinenberg’s doorbraak is de 4 Seasons-serie, waarmee hij ook grote bekendheid vergaart in het Verenigd Koninkrijk. In dat land treedt hij op in clubs zoals Gatecrasher en Cream. Samen met DJ Per zet hij in 2000 de Earth-avond op in de Melkweg, Amsterdam. Niet veel later verhuist Kleinenberg samen met zijn vriendin naar Londen. In 2002 wint hij de award voor Beste Producer in de Lucky Strike Dance Awards.

Boekingen van Sander Kleinenberg

Kleinenberg maakt remixes van nummers van bekende artiesten zoals Janet Jackson, N*E*R*D en Justin Timberlake (waar zijn Rock Your Body-remix genomineerd werd voor een USA Dancestar Award voor The Dance Music Academy. Hij wint de Best Remix-prijs). Tijdens oudejaarsavond 2004 draait Kleinenberg in New York. In 2006 wint hij opnieuw een award voor Best European DJ tijdens de Winter Music Conference. Dan krijgt Kleinenberg een burn-out, waardoor hij zijn optredens in juni 2006 moet afzeggen. Niet veel later komt de comeback met het themanummer van Sensation 2006: This Is Sensation.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sander Kleinenberg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sander Kleinenberg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sander Kleinenberg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sander Kleinenberg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sander Kleinenberg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sander Kleinenberg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sander Kleinenberg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sander Kleinenberg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sander Kleinenberg

Sander Kleinenberg inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sander Kleinenberg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand