MBA boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban

Wil jij MBA boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MBA. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Amsterdamse Urban dj MBA is al sinds zijn vijftiende actief als dj. Na jaren van oefenen begon hij met draaien op huisfeestjes en wist op die manier een naam op te bouwen. Al snel kwamen de ‘echte’ boekingen binnen en kreeg MBA zelfs een vaste avond in ‘Club Zoo’ te Amsterdam. Vanuit Club Zoo kwam Dj MBA terecht bij ‘Live On The Low’ alwaar hij de vaste DJ werd. Live On The Low was – en is- een open podium in de Winston Kingdom in Amsterdam waar veel lokale helden hun debuut maakten. In de drie jaar dat MBA bij Live On The Low draaide leerde hij dan ook zo’n beetje alle belangrijke talenten uit Amsterdam en omstreken kennen. Zo werkte hij regelmatig samen met Ali B en Lange Frans.

Biografie MBA

In de zomer van 2003 brachten Lange Frans en DJ MBA samen de cd Straatremixen uit. Op dit inmiddels legendarische album rapte Frans en zijn D-Men over de instrumentals van Amerikaanse hip hop hits hun eigen, vaak hilarische, teksten. De cd werd een cult klassieker en betekende het begin van de zege tocht van D-Men. Tijdens die periode is dj MBA ook deel uit gaan maken van D-Men en is hij de vaste dj bij al hun optredens. Inmiddels hebben Frans en MBA al weer twee nieuwe edities van hun Straatremixes uitgebracht en is MBA bijna dagelijks op de TV te zien of op de radio te horen met D-Men.

Boekingen MBA

Je zou bijna vergeten dat MBA ook nog meerdere malen per week als dj de boel op zijn kop zet. De man heeft inmiddels in zo’n beetje elke club in Nederland gedraaid. Sinds het einde van 2003 is hij ook nog eens resident-dj geworden in Ministry te Amsterdam. In 2004 heeft hij samen met rapper MVP ook nog de mix cd Sky Scrapers uitgebracht en hij heeft een mix-cd uitgebracht voor het populairste feest in Almere genaamd ‘De Mega RnB Schoolparty’. In het vervolg kunnen we een hoop verwachten van MBA. Er zullen ongetwijfeld weer een aantal legendarische mix-cd’s volgen en met het team van D-Men achter zich kan er bijna niets fout gaan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MBA kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MBA wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MBA wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MBA online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MBA kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MBA boeken

Ben jij benieuwd hoe je MBA kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MBA boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MBA

MBA inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MBA

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand