MBA boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban

De Amsterdamse Urban dj MBA is al sinds zijn vijftiende actief als dj. Na jaren van oefenen begon hij met draaien op huisfeestjes en wist op die manier een naam op te bouwen. Al snel kwamen de 'echte' boekingen binnen en kreeg MBA zelfs een vaste avond in 'Club Zoo' te Amsterdam. Vanuit Club Zoo kwam Dj MBA terecht bij 'Live On The Low' alwaar hij de vaste DJ werd. Live On The Low was – en is- een open podium in de Winston Kingdom in Amsterdam waar veel lokale helden hun debuut maakten. In de drie jaar dat MBA bij Live On The Low draaide leerde hij dan ook zo'n beetje alle belangrijke talenten uit Amsterdam en omstreken kennen. Zo werkte hij regelmatig samen met Ali B en Lange Frans.

MBA boeken

In de zomer van 2003 brachten Lange Frans en DJ MBA samen de cd Straatremixen uit. Op dit inmiddels legendarische album rapte Frans en zijn D-Men over de instrumentals van Amerikaanse hip hop hits hun eigen, vaak hilarische, teksten. De cd werd een cult klassieker en betekende het begin van de zege tocht van D-Men. Tijdens die periode is dj MBA ook deel uit gaan maken van D-Men en is hij de vaste dj bij al hun optredens. Inmiddels hebben Frans en MBA al weer twee nieuwe edities van hun Straatremixes uitgebracht en is MBA bijna dagelijks op de TV te zien of op de radio te horen met D-Men.

Boekingen MBA

Je zou bijna vergeten dat MBA ook nog meerdere malen per week als dj de boel op zijn kop zet. De man heeft inmiddels in zo'n beetje elke club in Nederland gedraaid. Sinds het einde van 2003 is hij ook nog eens resident-dj geworden in Ministry te Amsterdam. In 2004 heeft hij samen met rapper MVP ook nog de mix cd Sky Scrapers uitgebracht en hij heeft een mix-cd uitgebracht voor het populairste feest in Almere genaamd 'De Mega RnB Schoolparty'. In het vervolg kunnen we een hoop verwachten van MBA. Er zullen ongetwijfeld weer een aantal legendarische mix-cd's volgen en met het team van D-Men achter zich kan er bijna niets fout gaan.

Direct MBA huren? Klik hier voor boekingen van MBA

MBA boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MBA

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand