Sander Kleinenberg boeken

* DJ * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Dance

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Sander Kleinenberg wordt geboren in Delft en verhuist op zijn zevende naar Almelo. Kleinenberg begon in 1987 (op 15-jarige leeftijd) met het draaien van platen. Op dat moment waren het nog vele soorten muziek, van rock tot dance. Later zou hij zich alleen nog maar richten op dance. Zijn eerste optreden gebeurt in een discotheek in Vriezeveen, waar hij zich met succes aanmeldt. Kleinenberg’s naam groeit en hij wordt uitgenodigd voor clubs in Duitsland.[3] Hij kan dan platen uitbrengen op gerenommeerde labels zoals Wonka (België), Superstition (Duitsland) en Strictly Rhythm (Verenigde Staten). [4] Op Wonka bracht hij in 1993 zijn eerste single Bombay uit. Hij deed dat met een paar vrienden onder de naam Free Frogs. Ook bij Polygram Frankrijk maakt hij een album onder de naam Melk. Rond 1996 verhuist Kleinenberg naar Den Haag, waar hij zijn meeste platen uitbrengt onder Deal Records.

Sander Kleinenberg boeken

In 1998 gaat Kleinenberg samenwerken met Stef Vrolijk, waarmee hij enkele releases heeft, zoals S’n'S. In dezelfde periode tekent hij een contract bij de Haagse Combined Forces. Kleinenberg’s doorbraak is de 4 Seasons-serie, waarmee hij ook grote bekendheid vergaart in het Verenigd Koninkrijk. In dat land treedt hij op in clubs zoals Gatecrasher en Cream. Samen met DJ Per zet hij in 2000 de Earth-avond op in de Melkweg, Amsterdam. Niet veel later verhuist Kleinenberg samen met zijn vriendin naar Londen. In 2002 wint hij de award voor Beste Producer in de Lucky Strike Dance Awards.

Boekingen van Sander Kleinenberg

Kleinenberg maakt remixes van nummers van bekende artiesten zoals Janet Jackson, N*E*R*D en Justin Timberlake (waar zijn Rock Your Body-remix genomineerd werd voor een USA Dancestar Award voor The Dance Music Academy. Hij wint de Best Remix-prijs). Tijdens oudejaarsavond 2004 draait Kleinenberg in New York. In 2006 wint hij opnieuw een award voor Best European DJ tijdens de Winter Music Conference. Dan krijgt Kleinenberg een burn-out, waardoor hij zijn optredens in juni 2006 moet afzeggen. Niet veel later komt de comeback met het themanummer van Sensation 2006: This Is Sensation.

Direct Sander Kleinenberg huren? Klik hier voor boekingen van Sander Kleinenberg

Video afspelen

Sander Kleinenberg boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag