Rajeev Gualtiero boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Groove / Latin

Wil jij Rajeev Gualtiero boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rajeev Gualtiero. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rajeev Gualtiero ook wel bekend als de vroegere DJ Rajeev.

Biografie Rajeev Gualtiero

Met zijn Urban & Latin sounds gecombineerd met House & Tribal Tech klimt deze DJ steeds hoger naar boven op de ladder. Met dikke feesten achter de rug met o.a.: “Ralvero – Steve Roc – Motafied Beatz – Genairo Nvilla – Michael Mendoza – Sound Rusherz – Biggi – Mike Mazu (Chaosz) ” laat deze DJ steeds de mensen weer versteld staan van zijn kwaliteiten!

Boekingen van Rajeev Gualtiero

Ook staat hij bekend als één van de meest populaire DJ Duo’s in regio Breda-Roosendaal samen met “Lau Savano”. Met support van vele grote namen beloofd deze DJ veel in de toekomst met zowel producties als sets!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rajeev Gualtiero kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rajeev Gualtiero wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rajeev Gualtiero wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rajeev Gualtiero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rajeev Gualtiero kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rajeev Gualtiero boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rajeev Gualtiero kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rajeev Gualtiero boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rajeev Gualtiero

Rajeev Gualtiero inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rajeev Gualtiero

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Groove / LatinOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand