Sander Hoogendoorn boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende 3FM DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Sander Hoogendoorn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sander Hoogendoorn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sander Hoogendoorn “Hoogie” hoor je elke avond op 3FM.

Biografie Sander Hoogendoorn

Van Maandag t/m Donderdag avond tussen 18.00 en 21.00 uur is Sander te horen op 3FM met zijn programma “Sander”. Van November 2016 presenteert hij hier de vernieuwde avond show op 3FM en sleept hij je door je huiswerk heen.

Boekingen van Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn is jou perfecte vriend voor de avond bij 3FM. Buiten dit radio schema is Sander ook beschikbaar als DJ in het Land. Van festival tot feesttent, Sander maakt van elke party een feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sander Hoogendoorn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sander Hoogendoorn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sander Hoogendoorn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sander Hoogendoorn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sander Hoogendoorn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sander Hoogendoorn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sander Hoogendoorn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sander Hoogendoorn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sander Hoogendoorn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende 3FM DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand