Ron Van Den Beuken boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Ron van den Beuken (Horst, 10 april 1970) is een Nederlandse producer en remixer van dance-hits. Ron studeerde aan het conservatorium van Maastricht en ook rechten aan de universiteit.

Ron van den Beuken boeken

Hij begon dance-muziek te maken rond 1998. Hij kwam in de dance-scene terecht door het produceren van het nummer Feel it van 8 Hands, dat in vele clubs een grote hit werd. Hierna scoorde hij met Keep it up van J&R Project, dat in Scandinavië een top-10 hit werd. Hierna besloot Ron om meerdere verschillende projecten te doen, waaronder Shane met C'est muzique en Toujours. Met Mystery in 2001 kreeg hij internationaal veel waardering, zoals bij de Engelse dj's Dave Pearce (BBC Radio 1) en Johan Gielen. The mystery werd over de gehele wereld uitgebracht, waaronder in Nederland, Spanje, Australië, Zuid-Afrika, Canada, Israël en Japan. Het bereikte in Engeland de Top 75 van de verkooplijsten. De opvolger Devotion (All I ever wanted) werd in 2002 een net zo grote hit en wederom vele dj's steunden deze plaat, zoals Paul van Dyk, Armin van Buuren, Johan Gielen, Blank & Jones, Judge Jules en vele anderen.

Boekingen van Ron van den Beuken

In 2003 introduceerde Ron Clokx, waarmee hij het nummer Clocks van Coldplay coverde. Dit bereikte in vele landen de nummer-1 positie in de dance-charts. In augustus werd Timeless uitgebracht, dat hem de grote doorbraak bracht naar een breed publiek. Het was het eerste nummer dat onder zijn eigen naam werd uitgebracht. Het werd in vele clubs een grote hit, werd Dancesmash op Radio 538 en stond wekenlang in de hitparades. In oktober kwam Overdrive onder de titel Ron van den Beuken presents Clokx, dat wederom een succes werd. Radio 538 bombardeerde ook dit nummer tot Dancesmash. Het kreeg ondersteuning van dj's als Tiësto, Marco V en wederom Armin van Buuren. Het werd zijn eerste top-40 notering. In februari 2004 bracht hij samen met Sander van Doorn (alias Sam Sharp) het nummer Twister uit. Wederom werd dit Dancesmash en bereikte alle mogelijke hitparades in Nederland. In juli van dat jaar maakte hij een remix van Katana's In silence. Ook dit nummer werd een Dancesmash bij Radio 538, waardoor hij binnen een jaar vier Dancesmashes behaalde, iets wat nog geen enkele artiest heeft bereikt. Hierna produceerde Ron de single Endless, die in augustus uitkwam. Het behaalde wederom alle nummer-1 posities in de Dance Charts. Bij dit nummer zat een fantastische videoclip, opgenomen tijdens een groot festival in Polen. In november produceerde hij het nummer Overload onder de naam R.V.D.B. Op dit moment (2005) wordt hij veel gevraagd om remixes te maken voor vele artiesten. Hij maakte in het verleden remixes voor artiesten als Dj Quicksilver, G-Spott, 4 Strings, Sash!, CRW, Blank & Jones, Macc Zimms, Katana, Dj Tatana, Nightlife en vele anderen. Hij bracht in 2005 drie singles uit: Feelings en Tibet onder het project Clokx en Sunset.

Direct Ron van den Beuken huren? Klik hier voor boekingen van Ron van den Beuken

Ron Van Den Beuken boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ron Van Den Beuken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand