Ron Van Den Beuken boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Wil jij Ron Van Den Beuken boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ron Van Den Beuken. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ron van den Beuken (Horst, 10 april 1970) is een Nederlandse producer en remixer van dance-hits. Ron studeerde aan het conservatorium van Maastricht en ook rechten aan de universiteit.

Biografie Ron van den Beuken

Hij begon dance-muziek te maken rond 1998. Hij kwam in de dance-scene terecht door het produceren van het nummer Feel it van 8 Hands, dat in vele clubs een grote hit werd.

Verschillende projecten

Hierna scoorde hij met Keep it up van J&R Project, dat in Scandinavië een top-10 hit werd. Hierna besloot Ron om meerdere verschillende projecten te doen, waaronder Shane met C’est muzique en Toujours. Met Mystery in 2001 kreeg hij internationaal veel waardering, zoals bij de Engelse dj’s Dave Pearce (BBC Radio 1) en Johan Gielen. The mystery werd over de gehele wereld uitgebracht, waaronder in Nederland, Spanje, Australië, Zuid-Afrika, Canada, Israël en Japan. Het bereikte in Engeland de Top 75 van de verkooplijsten. De opvolger Devotion (All I ever wanted) werd in 2002 een net zo grote hit en wederom vele dj’s steunden deze plaat, zoals Paul van Dyk, Armin van Buuren, Johan Gielen, Blank & Jones, Judge Jules en vele anderen.

Boekingen van Ron van den Beuken

In 2003 introduceerde Ron Clokx, waarmee hij het nummer Clocks van Coldplay coverde. Dit bereikte in vele landen de nummer-1 positie in de dance-charts. In augustus werd Timeless uitgebracht, dat hem de grote doorbraak bracht naar een breed publiek. Het was het eerste nummer dat onder zijn eigen naam werd uitgebracht. Het werd in vele clubs een grote hit, werd Dancesmash op Radio 538 en stond wekenlang in de hitparades. In oktober kwam Overdrive onder de titel Ron van den Beuken presents Clokx, dat wederom een succes werd. Radio 538 bombardeerde ook dit nummer tot Dancesmash. Het kreeg ondersteuning van dj’s als Tiësto, Marco V en wederom Armin van Buuren.

Top 40 notering

Het werd zijn eerste top-40 notering. In februari 2004 bracht hij samen met Sander van Doorn (alias Sam Sharp) het nummer Twister uit. Wederom werd dit Dancesmash en bereikte alle mogelijke hitparades in Nederland. In juli van dat jaar maakte hij een remix van Katana’s In silence.

Weer een 538 Dancesmash

Ook dit nummer werd een Dancesmash bij Radio 538, waardoor hij binnen een jaar vier Dancesmashes behaalde, iets wat nog geen enkele artiest heeft bereikt. Hierna produceerde Ron de single Endless, die in augustus uitkwam. Het behaalde wederom alle nummer-1 posities in de Dance Charts. Bij dit nummer zat een fantastische videoclip, opgenomen tijdens een groot festival in Polen. In november produceerde hij het nummer Overload onder de naam R.V.D.B. Op dit moment (2005) wordt hij veel gevraagd om remixes te maken voor vele artiesten. Hij maakte in het verleden remixes voor artiesten als Dj Quicksilver, G-Spott, 4 Strings, Sash!, CRW, Blank & Jones, Macc Zimms, Katana, Dj Tatana, Nightlife en vele anderen. Hij bracht in 2005 drie singles uit: Feelings en Tibet onder het project Clokx en Sunset.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ron Van Den Beuken kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ron Van Den Beuken wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ron Van Den Beuken wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ron Van Den Beuken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ron Van Den Beuken kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ron Van Den Beuken boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ron Van Den Beuken kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ron Van Den Beuken boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ron Van Den Beuken

Ron Van Den Beuken inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ron Van Den Beuken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand