Psyko Punkz boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle

Wil jij Psyko Punkz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Psyko Punkz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Psyko Punkz, pseudoniem van Wietse Amersfoort, is een Nederlandse hardstyle-artiest. Hij begon zijn carrière samen met Sven Sieperda waarna ze in 2016 besloten uit elkaar te gaan.

Biografie Psyko Punkz

Ze kwamen voor het eerst in aanraking met hardstyle op het feest Shockers in de RAI Amsterdam in 2002, waar DJ Dana de laatste set draaide. Psyko Punkz stond 2 keer in de Dj Mag Top 100 op nummer 78 en 67. Verdere inspiratie haalt hij onder andere uit de artiest Deadmau5.[Psyko Punkz heeft samengewerkt met o.a. “The Iceman” Wim Hof, DOPE D.O.D., Murda Turk, Chris Willis en MC Lyte. In de hardstyle heeft hij samenwerkingen met onder andere Headhunterz, Noisecontrollers, Coone, Sound Rush en B-Front. In 2011 werd Psyko Punkz op de Hard Dance Awards als “Best New Face” (beste binnenkomer) verkozen. Op de Fear FM Awards werd hun nummer ”Bass Boom” verkozen als beste nummer van 2010.

Boekingen van Psyko Punkz

De laatste jaren staan Psyko Punkz in dj DJMAG top 100.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Psyko Punkz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Psyko Punkz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Psyko Punkz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Psyko Punkz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Psyko Punkz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Psyko Punkz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Psyko Punkz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Psyko Punkz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Psyko Punkz

Psyko Punkz inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Psyko Punkz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand