Safari Joe boeken

€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Allround

Wil jij Safari Joe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Safari Joe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als u iets te vieren heeft is het niet onverstandig om een echte feestband te nemen! Safari Joe is zo’n band. De gedreven muzikanten kunnen het muziek maken niet laten. Op vrijwel elk evenement in vooral Noord-Nederland heeft deze swingende formatie de afgelopen tien jaar voor het voetlicht gestaan. De lijst met optredens is schier oneindig.

Biografie Safari Joe

De uitbundige vrolijkheid werkt aanstekelijk. De bandleden vonden niet voor niets de ‘humpa zydeco’ uit, een sprankelende mix van latin, polk, zydeco en rock & roll, met daarin de centrale rol van de accordeon. Zeer ongewoon en vertederend zijn vooral hun meezingers.

Boekingen van Safari Joe

Safari Joe maakt muziek voor jong en oud. Er wordt niet harder gespeeld dan nodig is. De band maakt direct contact met het publiek. Er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Bijvoorbeeld als lopend dweilorkest of elektrisch versterkt op een podium in een zaal.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Safari Joe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Safari Joe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Safari Joe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Safari Joe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Safari Joe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Safari Joe boeken

Ben jij benieuwd hoe je Safari Joe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Safari Joe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Safari Joe

Safari Joe inhuren

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Safari Joe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest4 x 30 minutenn.v.t.4 personenAllround€950,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand