De Scheepsmaatjes boeken

Vanaf-gage exclusief (eventuele) reiskosten
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  2 x 40 minuten in 2 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Zeemansliederen

Wil jij De Scheepsmaatjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Scheepsmaatjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Drie muzikale zeerotten laten u van muzikale uitspattingen genieten die ze leerden op de grote vaart. Geen van de zeven wereldzeeën gaat ze te hoog. Dein met ze mee op de woelige baren!

Biografie De Scheepsmaatjes

Louter zeemansliederen? Welnee… net zo makkelijk passeren Latin, Retro-pop, Jazz, Franse chansons en zelfs Klassieke muziek de revue. Het muzikale vakmanschap is doorspekt met een gezonde dosis humor. Aan lager wal of het schip in, deze vrolijke matrozen gaan voor uw gezelschap maar al te graag voor anker! Het gezelschap begeeft zich graag tussen de mensen, zeker als het druk is. Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en interactie. Ze laten de passanten genieten van muziek uit de hele wereld.

Boekingen van De Scheepsmaatjes

Costumering: Rood met gele matrozenpakken Repertoire: Zeemansliederen, Meezingers, Jazz/Swing, Latijns-Amerikaans, Klassiek, Retro-pop, Chansons.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Scheepsmaatjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Scheepsmaatjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Scheepsmaatjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Scheepsmaatjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Scheepsmaatjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Scheepsmaatjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Scheepsmaatjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Scheepsmaatjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Scheepsmaatjes

De Scheepsmaatjes inhuren

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Scheepsmaatjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest2 x 40 minuten in 2 uurn.v.t.3 personenZeemansliederen€950,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand