McDixie Light boeken

Meerprijs van 50-100 euro bij themakleding
€925,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €925,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Dixieland (zonder themakleding)

Wil jij McDixie Light boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van McDixie Light. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

McDixie Light is een van de bekendste dixielandorkesten van Nederland. Vanaf de oprichting in 2005 treden zij op met vaste professionele muzikanten die uitblinken in muzikaal vermaak.

Biografie McDixie Light

Het orkest verschijnt in overleg traditioneel gekleed, stijlvol, chique of gewoon netjes. Maar dit orkest heeft ook een eigen garderobe met meer dan 25 verschillende themaoutfits. Zwartepieten, Kerstmannen, Sneeuwpoppen, Dickens, Dracula’s, Piraten, Vliegeniers, Clowns, Matrozen en nog veel meer.

Boekingen van McDixie Light

Het is een energiek orkest dat vrolijke dixieland speelt. Altijd en overal inzetbaar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig McDixie Light kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je McDixie Light wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van McDixie Light wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij McDixie Light online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van McDixie Light kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

McDixie Light boeken

Ben jij benieuwd hoe je McDixie Light kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct McDixie Light boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van McDixie Light

McDixie Light inhuren

€925,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van McDixie Light

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest4 x 45 minutenn.v.t.4 personenDixieland (zonder themakleding)€925,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand