Koper & Co boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  3 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Allround

Wil jij Koper & Co boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Koper & Co. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vierkoppig Mobiel Blaasorkest Koper & Co speelt op eigen wijze muziek uit alle windstreken, cool swingend, vrolijk zonnig, ontroerend, meeslepend en opzwepend.

Biografie Koper & Co

Koper & Co speelt onversterkt met een geluid dat kan variëren van een fluisterzachte bries tot een fikse storm in een goed glas. Koper & co is niet gebonden aan een podiumlokatie, maar kan zich al spelend verplaatsen – op zoek naar de pret!

Boekingen van Koper & Co

Koper & Co is de altijd welkome verrassing op elk feest of evenement, zowel binnen als buiten. Achter de muziek aan? Koper & Co, de hedendaagse Rattenvangers van Hamelen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Koper & Co kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Koper & Co wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Koper & Co wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Koper & Co online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Koper & Co kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Koper & Co boeken

Ben jij benieuwd hoe je Koper & Co kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Koper & Co boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Koper & Co

Koper & Co inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koper & Co

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest3 uurn.v.t.4 personenAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand