Henk van de Ven boeken

Bekend van “Married At First Sight” 2020
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Henk van de Ven boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Henk van de Ven. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Je zingt ze allemaal mee! Henk is een vrolijke en energieke zanger die zich aanpast aan uw publiek. Zijn motto is dan ook: “Uw feest is pas een feest als Henk komt of is geweest.” Henk is bekend van Married at First Sight 2020.

Biografie Henk van de Ven

Henk van de Ven is op 21 november 1971 in Boxtel geboren en groeide op tussen 1 broer en 3 zussen, welke allen niet muzikaal zijn. Hoe het komt dat Henk dan wel muzikaal is, blijft tot op de dag van vandaag nog altijd een raadsel.

Zanger boeken

In 1994 heeft Henk als grap en in een dolle bui mee gedaan met enkele talentenjachten. Al snel ruilde zich dat in voor wekelijkse deelname. Dit resulteerde, na vele reacties van het publiek, in het feit dat Henk in december 1995 de stoute schoenen aan trok en zichzelf als professioneel zanger ging profileren op het gebied van feestmuziek. Zowel Hollandstalig als Engelstalig.

Boekingen van Henk van de Ven

Henk heeft meerdere optredens op tv gedaan en heeft op verschillende podia’s kriskras door De kracht van Henk? Die zit ‘m in het kunnen aanpassen aan de gelegenheid. Van bruiloft tot feesttent en van kroeg tot buitenpodium; Henk weet er altijd weer een feestje van te maken.Daarnaast heeft Henk in 2020 meegedaan aan Married at First Sight. Dit werd uitgezonden op RTL4 en heeft miljoenen kijkers bereikt. Menigeen zal hem dus herkennen van tv. En zoals hij zelf altijd zegt… “Uw feest is pas een feest als Henk komt of is geweest!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Henk van de Ven kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Henk van de Ven wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Henk van de Ven wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Henk van de Ven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Henk van de Ven kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Henk van de Ven boeken

Ben jij benieuwd hoe je Henk van de Ven kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Henk van de Ven boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Henk van de Ven

Henk van de Ven inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk van de Ven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand