Henk van de Ven (Married At First Sight) boeken

Bekend van “Married At First Sight” 2020
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Henk van de Ven boeken voor jouw feest of evenement? Je zingt ze allemaal mee! Henk is een vrolijke en energieke zanger die zich aanpast aan uw publiek. Zijn motto is dan ook: “Uw feest is pas een feest als Henk komt of is geweest.” Henk is bekend van Married at First Sight 2020.

Henk van de Ven boeken

Henk van de Ven is op 21 november 1971 in Boxtel geboren en groeide op tussen 1 broer en 3 zussen, welke allen niet muzikaal zijn. Hoe het komt dat Henk dan wel muzikaal is, blijft tot op de dag van vandaag nog altijd een raadsel.

Zanger boeken

In 1994 heeft Henk als grap en in een dolle bui mee gedaan met enkele talentenjachten. Al snel ruilde zich dat in voor wekelijkse deelname. Dit resulteerde, na vele reacties van het publiek, in het feit dat Henk in december 1995 de stoute schoenen aan trok en zichzelf als professioneel zanger ging profileren op het gebied van feestmuziek. Zowel Hollandstalig als Engelstalig.

Boekingen van Henk van de Ven

Henk heeft meerdere optredens op tv gedaan en heeft op verschillende podia’s kriskras door De kracht van Henk? Die zit ‘m in het kunnen aanpassen aan de gelegenheid. Van bruiloft tot feesttent en van kroeg tot buitenpodium; Henk weet er altijd weer een feestje van te maken.Daarnaast heeft Henk in 2020 meegedaan aan Married at First Sight. Dit werd uitgezonden op RTL4 en heeft miljoenen kijkers bereikt. Menigeen zal hem dus herkennen van tv. En zoals hij zelf altijd zegt… “Uw feest is pas een feest als Henk komt of is geweest!”

Direct Henk van de Ven boeken? Klik hier voor boekingen van Henk van de Ven

Henk van de Ven (Married At First Sight) boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk van de Ven (Married At First Sight)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€495,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand