DJ Jody Bernal boeken

NIET MEER TE BOEKEN ALS TAPE-ACT!
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 X 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Latin / House

Wil jij DJ Jody Bernal boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Jody Bernal. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jody Bernal wordt op 12 november 1981 geboren in Bogota (Colombia) en wordt begin 1982 geadopteerd door een Nederlandse familie. Hij groeit op in Delft.

Jody Bernal boeken

Als hij in 1999 in Colombia op bezoek is geweest bij zijn biologische familie krijgt hij een cassettebandje met Spaanstalige nummers mee. Eén daarvan is Que Si, Que No van de Argentijnse groep El Símbolo. Met een bewerking van het liedje doet Bernal in 2000 mee aan de tv-talentenjacht Your Big Break (RTL4).

Bekende DJ boeken

Hij wint niet, maar de single staat uiteindelijk 29 weken in de Top 40, waarvan 7 op nummer 1. Ook de vier singles die hij daarna uitbrengt halen stuk voor stuk de top 10. In 2008 probeert Bernal een comeback te maken met Shiki Boom Boom, maar de single blijft op 2 steken in de Tipparade. In 2017, als hij al een paar jaar als dj aan de weg timmert, keert hij met succes terug naar zijn Spaanstalige roots met La Colegiala in een remix van The Boy Next Door en Fresh Coast.

Boekingen van Jody Bernal

Toen Jody’s interesse in ‘housemuziek’ begon te groeien, begon hij zijn eigen muziek te produceren. Door discipline en doorzettingsvermogen leerde hij zichzelf het ambacht van het produceren van muziek. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor de clubs en festivals. Hij begon als een vertrouwd gezicht met dj’en en werd ineens omarmd door de clubscene in Amsterdam. Begonnen als resident DJ in de trendy en homovriendelijke Club ‘NYX’ in Amsterdam, begonnen mensen zijn DJ-capaciteiten op te merken en zijn kwaliteit als artiest te herontdekken. Jody’s eclectische geluid, een populaire mix van house, disco en all time hits, zorgde ervoor dat de promotors van landelijke evenementen zijn gepassioneerde dj-set wilden boeken.

VIP DJ boeken

Sindsdien heeft Jody Bernal een geweldige lijst opgebouwd met evenementen waar hij heeft opgetreden, zoals Valtifest Festival, Solar Festival, Bungalup, Freshtival, Wish Outdoor, Amsterdams Verbond en nog veel meer. Hij is zijn eigen clubconcept begonnen, ‘Sjiek de Friemel’. Dat is uitgegroeid tot een populair evenement in drie grote steden in Nederland. Hij heeft zelfs alle clichés van de ‘Child Pop Star’ achter zich gelaten, en is uitgegroeid tot een cult-dj-persoonlijkheid in een bruisende Nederlandse clubscene.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Jody Bernal kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Jody Bernal wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Jody Bernal wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Jody Bernal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Jody Bernal kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Jody Bernal boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Jody Bernal kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Jody Bernal boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Jody Bernal

DJ Jody Bernal inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jody Bernal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 X 60 minutenexclusief1 persoonLatin / House€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€2.450,-
€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand