Roept U Jan Maar Pianoshow boeken

Interactieve show | Publiek bepaalt de muziekkeuze
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Roept U Jan Maar Pianoshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Roept U Jan Maar Pianoshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé entertainer van Nederland, Jan Rooymans, vormt de solide basis van deze Pianoshow, waarbij vleugel en drum elkaar op perfecte wijze aanvullen.

Biografie Roept U Jan Maar

Jan heeft na het Conservatorium o.a. gespeeld bij De Crazy Piano’s, de Corona’s en Sing’n Swing. Samen met drummer Martijn Klaver vormt hij een interactief en dynamisch duo dat een van de meest gevraagde acts voor bedrijfsfeesten is.

Basissetting

De basissetting van 1 pianist en 1 drummer kan natuurlijk worden uitgebreid met diverse muzikanten.

Boekingen van Roept U Jan Maar Pianoshow

Deze rasentertainers beschikken over een onuitputtelijk repertoire en daarnaast onderscheiden zij zich met een wervelende performance. Feest gegarandeerd, het dak gaat er af!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Roept U Jan Maar Pianoshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Roept U Jan Maar Pianoshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Roept U Jan Maar Pianoshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Roept U Jan Maar Pianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Roept U Jan Maar Pianoshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Roept U Jan Maar Pianoshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Roept U Jan Maar Pianoshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Roept U Jan Maar Pianoshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Roept U Jan Maar Pianoshow

Roept U Jan Maar Pianoshow inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roept U Jan Maar Pianoshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 x 60 minuteninclusief tot 500 personen3 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand