De Jongens Van Je Weet Wel boeken

Vanaf-prijs, informeer naar overige mogelijkheden
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Jongens Van Je Weet Wel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Jongens Van Je Weet Wel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie De Jongens Van Je Weet Wel

Met meer dan 400 optredens per jaar is ‘De Jongens van Je Weet Wel’ de meest geboekte live pianoshow van Nederland.

Pianoshow boeken

Dit is pure ‘live piano entertainment’ waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.” Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers.

Boekingen van De Jongens Van Je Weet Wel

Flexibiliteit voorop! Met een keuze uit drie varianten, sluit de band perfect aan bij jouw evenement en is geen locatie te klein (of te groot). Als jij op zoek bent naar een feestavond waarbij alle voetjes op de dansvloer zijn, ben je hier aan het goede adres. Deze mannen zijn niet te stoppen, dus het dak gaat er gegarandeerd af! Heb je liever een intieme setting, of ga je voor De Grote Jongens? Met een keuze uit drie varianten is er altijd een bezetting die perfect aansluit bij jouw evenement.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Jongens Van Je Weet Wel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Jongens Van Je Weet Wel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Jongens Van Je Weet Wel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Jongens Van Je Weet Wel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Jongens Van Je Weet Wel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Jongens Van Je Weet Wel boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Jongens Van Je Weet Wel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Jongens Van Je Weet Wel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Jongens Van Je Weet Wel

De Jongens Van Je Weet Wel inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Jongens Van Je Weet Wel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live pianoshow3 x 45 minutenexclusief geluid en techniek4 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand