Rodel Rob boeken

Inclusief CO2 gun en confetti shooter
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duitse Aprés Ski hits

Deze ‘Oostenrijkse’ fouterik, ietwat té strak in het pak, sjeesde jarenlang over de rodelbaan. Rob was de koning van de rodel! Na jaren van topsport heeft heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg ingeslagen; hij kan namelijk naast rodelen ook nog eens ontzettend goed zingen! Rodel Rob is namelijk nu te boeken mit seinem ‘Super Spitze Schnelle Schlager Show’. Rob is dé Après-Ski sensatie in binnen- en buitenland!

Rodel Rob boeken

Schoot Rob ooit als een rode flits aan je voorbij op de baan, nu flitst hij op het podium van jouw oktoberfest of Apres-ski feest! Een vol half uur meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In een fantastische rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest!

Boekingen van Rodel Rob

Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Hij past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een Après-Ski avond of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat! Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, want Rob is Top!

Direct Rodel Rob boeken ? Klik hier voor boekingen van Rodel Rob

Rodel Rob boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rodel Rob

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonDuitse Aprés Ski hits€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand