Rodel Rob boeken

Inclusief CO2 gun en confetti shooter
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duitse Aprés Ski hits

Wil jij Rodel Rob boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rodel Rob. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze ‘Oostenrijkse’ fouterik, ietwat té strak in het pak, sjeesde jarenlang over de rodelbaan. Rob was de koning van de rodel! Na jaren van topsport heeft heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg ingeslagen; hij kan namelijk naast rodelen ook nog eens ontzettend goed zingen! Rodel Rob is namelijk nu te boeken mit seinem ‘Super Spitze Schnelle Schlager Show’. Rob is dé Après-Ski sensatie in binnen- en buitenland!

Biografie Rodel Rob

Schoot Rob ooit als een rode flits aan je voorbij op de baan, nu flitst hij op het podium van jouw oktoberfest of Apres-ski feest! Een vol half uur meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In een fantastische rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest!

Boekingen van Rodel Rob

Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Hij past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een Après-Ski avond of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat! Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, want Rob is Top!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rodel Rob kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rodel Rob wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rodel Rob wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rodel Rob online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rodel Rob kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rodel Rob boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rodel Rob kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rodel Rob boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rodel Rob

Rodel Rob inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rodel Rob

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonDuitse Aprés Ski hits€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand