Marleen Rutten boeken

Getalenteerde zangeres
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Limburgs / Duits

Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres die er bij elk optreden een feestje van wil maken. Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Tijdens het programma toonde Marleen al aan dat ze heel leergierig was en onderging een metamorfose, zowel in zang als in de manier waarop zij zich presenteerde aan het publiek. .

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten is met recht een graag geziene artiest op vele evenementen in Limburg en inmiddels ook ver daarbuiten. Marleen leeft letterlijk de tekst van een van haar eigen nummers: ‘Laef diene druim’ (Leef je droom)

Boekingen van Marleen Rutten

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los. De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens!

Direct Marleen Rutten boeken ? Klik hier voor boekingen van Marleen Rutten

Marleen Rutten boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marleen Rutten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenexclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 1 persoonLimburgs / Duits€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-