Marleen Rutten boeken

Getalenteerde zangeres
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Limburgs / Duits

Wil jij Marleen Rutten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marleen Rutten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres. Die er bij elk optreden een feestje van wil maken. Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Tijdens het programma toonde Marleen al aan dat ze heel leergierig was. En ze onderging een metamorfose, zowel in zang als in de manier waarop zij zich presenteerde aan het publiek.Marleen Rutten is met recht een graag geziene artiest op vele evenementen in Limburg. En inmiddels ook ver daarbuiten. Marleen leeft letterlijk de tekst van een van haar eigen nummers: ‘Laef diene druim’ (Leef jedroom).

Biografie Marleen Rutten

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los. De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens

Boekingen van Marleen Rutten

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los. De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marleen Rutten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marleen Rutten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marleen Rutten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marleen Rutten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marleen Rutten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marleen Rutten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marleen Rutten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marleen Rutten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marleen Rutten

Marleen Rutten inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marleen Rutten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenexclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 1 persoonLimburgs / DuitsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand