Das Schlagerduo boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 35 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act / Parodie
 • Genre
  Schlagers / Apres-ski

Wil jij Das Schlagerduo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Das Schlagerduo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Reinhard Senf en Sabine Sahne uit het Zuid-Duitse Heimatshofen brengen een ode aan de?Schlagerparade. In een show van ruim 30 minuten worden nur Riesen Schlagerhits gebracht van de?grote Duitse Schlagerhelden. Kent u ze nog: Rex Gildo, Udo Jürgens, Heino, Costa Cordalis, Cindy & Bert, Marianne Rosenberg…?

Biografie Das Schlagerduo

Inhaken… Die Hände zum Himmel… Polonaise… Das Schlagerduo: Live gezongen en met een knipoog naar onze Oosterburen: “Einfach Spitzenklasse!”

Boekingen van Das Schlagerduo

Fantastische feestact voor Oktoberfeest, carnaval, bedrijfsfeesten en evenementen. Auf Wiederschlager..!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Das Schlagerduo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Das Schlagerduo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Das Schlagerduo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Das Schlagerduo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Das Schlagerduo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Das Schlagerduo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Das Schlagerduo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Das Schlagerduo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Das Schlagerduo

Das Schlagerduo inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Das Schlagerduo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act / Parodie1 x 35 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenSchlagers / Apres-ski€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand