Jack Kunkels boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / NL / Engels

Wil jij Jack Kunkels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jack Kunkels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Want Jack Kunkels heeft zich namelijk al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8ste jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd zong hij altijd de leadzang in het kerkkoor bij de zusters op het internaat. Zijn zangzuster zei altijd: “Sjakie, jij wordt later zanger”. Rond 1995 heeft Jack Kunkels mee gedaan met de Henny Huisman Soundmix Show als Rene Froger met het nummer “This Is The Moment”. In 2001 Had Jack Kunkels zijn eerste mega Aprés ski hit, “Gooi Die Remmen Los”. Dit nummer was geproduceerd door John Dirne, tevens de producer van Gerard Joling en Rene Froger.

Biografie Jack Kunkels

In 2003 Kwam Jack Kunkels met het nummer, “Blijf Zoals Je Bent”, die ook uitkwam als een Mega Aprés ski hit. In de jaren daarna kwamen nog meer singles uit bij dezelfde platenmaatschappij zoals “Als Jij Bij Mij Bent”, “Draai Een Keer In ’t Rond”, “Het Werd Zomer”, “De Mooiste Tijd Van Het Jaar” en  “Ik Voel Me Goed”. Na het overlijden van zijn beide ouders in 2005 is Jack Kunkels zelf nummers gaan schrijven en produceren in zijn eigen studio en gaat hij jonge aankomende artiesten begeleiden in het artiesten vak waaronder het nieuw aankomend talent de zeventien jarige, Jeffrey Heesen.

Altijd weer een feest

De huidige singles worden opgenomen bij topproducer Kees Tel, die grote successen had zoals nummer 1 hits met Jody Bernal & Gerard Joling. Ook is hij al jaren de man achter Rene Schuurmans. Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of kermis is: Jack Kunkels maakt er altijd weer een feest van. Van eigen werk tot aan de bekende oldies en gezellige feest & sfeermuziek. Jack Kunkels heeft het allemaal in zijn repertoire zitten !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jack Kunkels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jack Kunkels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jack Kunkels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jack Kunkels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jack Kunkels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jack Kunkels boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jack Kunkels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jack Kunkels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jack Kunkels

Jack Kunkels inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jack Kunkels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonFeest / NL / Engels€795,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€875,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand