Jack Kunkels boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / NL / Engels

Wie wil dat nou niet? Jack Kunkels boeken voor je feest of evenement! Want Jack Kunkels heeft zich namelijk al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8ste jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd zong hij altijd de leadzang in het kerkkoor bij de zusters op het internaat. Zijn zangzuster zei altijd: “Sjakie, jij wordt later zanger”. Rond 1995 heeft Jack Kunkels mee gedaan met de Henny Huisman Soundmix Show als Rene Froger met het nummer “This Is The Moment”. In 2001 Had Jack Kunkels zijn eerste mega Aprés ski hit, “Gooi Die Remmen Los”. Dit nummer was geproduceerd door John Dirne, tevens de producer van Gerard Joling en Rene Froger.

Jack Kunkels boeken

In 2003 Kwam Jack Kunkels met het nummer, “Blijf Zoals Je Bent”, die ook uitkwam als een Mega Aprés ski hit. In de jaren daarna kwamen nog meer singles uit bij dezelfde platenmaatschappij zoals “Als Jij Bij Mij Bent”, “Draai Een Keer In ’t Rond”, “Het Werd Zomer”, “De Mooiste Tijd Van Het Jaar” en  “Ik Voel Me Goed”. Na het overlijden van zijn beide ouders in 2005 is Jack Kunkels zelf nummers gaan schrijven en produceren in zijn eigen studio en gaat hij jonge aankomende artiesten begeleiden in het artiesten vak waaronder het nieuw aankomend talent de zeventien jarige, Jeffrey Heesen.

Altijd weer een feest

De huidige singles worden opgenomen bij topproducer Kees Tel, die grote successen had zoals nummer 1 hits met Jody Bernal & Gerard Joling. Ook is hij al jaren de man achter Rene Schuurmans. Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of kermis is: Jack Kunkels maakt er altijd weer een feest van. Van eigen werk tot aan de bekende oldies en gezellige feest & sfeermuziek. Jack Kunkels heeft het allemaal in zijn repertoire zitten !

Direct Jack Kunkels huren? Klik hier voor boekingen van Jack Kunkels

Jack Kunkels boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jack Kunkels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonFeest / NL / Engels€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand