Colin Banks boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende 100%NL DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Colin Banks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Colin Banks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Colin Banks (Bergen op Zoom, 12 maart 1971) is een Nederlandse radio-dj. Na een aantal jaar dj te zijn geweest in discotheken en bij lokale radiostations, waaronder onder andere Radio Saffier en C-Dance in Belgie, kwam Colin in 1999 bij Radio 538 terecht. Een jaar later ging hij aan de slag bij Noordzee FM, waar hij onder meer de ochtendshow The Morning Call presenteerde.

Biografie Colin Banks

Bij Radio Veronica was hij sinds oktober 2005 te horen. Vanaf juni 2008 presenteerde hij “De meer muziek ochtendshow”, iedere werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur, samen met Jan Paparazzi, Arend Langenberg, Olav Mol, Johan Derksen en Sjaak Bral. Door het vertrek van Jan Paparazzi in januari 2009 kon Colin het programma niet meer zo maken als hij het voor ogen had. Colin Banks presenteerde vanaf 2009 op zaterdag en zondag bij Radio Veronica de programma’s ‘Ook Goeiemorgen’, ‘The Long Versions’ en ‘Concert Classics’.

Boekingen van Colin Banks

Sinds 12 april 2010 is Colin te horen op 100%NL.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Colin Banks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Colin Banks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Colin Banks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Colin Banks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Colin Banks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Colin Banks boeken

Ben jij benieuwd hoe je Colin Banks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Colin Banks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Colin Banks

Colin Banks inhuren

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Colin Banks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende 100%NL DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€1150,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand