Peggy Mays boeken

Vocaal talent
€825,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €825,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Nederlandstalig

Wil jij Peggy Mays boeken voor jouw feest of evenement? Peggy Mays is geboren op 25-03-1989 in Nijmegen. Vanaf haar 2e jaar wordt al snel duidelijk dat ze aspiraties heeft om iets in de muziek te gaan doen. Met een kinderkaraokesetje zingt ze nummers als Marina (Rocco Granata). En op 8 jarige leeftijd zingt ze tijdens haar communie voor een bomvolle kerk een aantal liedjes en verovert de harten van de aanwezigen.

Peggy Mays boeken

Tot aan haar 12e blijft het bij oefenen en af en toe een rol in een schoolmusical en het kerkkoor. Daarna is de interesse gewekt en komt het idee om zangles te nemen. Er wordt een advertentie ontdekt en Peggy komt in contact met Alice Maywood (Maywood). Die ziet wel wat in haar talent en een lange samenwerking volgt met diverse talentenjachten. Zoals talent van Gelderland (tv programma Pubers), Bloed Zweet en Tranen en de Sterren.nl-academy 2008 van de TROS.

Boekingen van Peggy Mays

Peggy is erg allround maar heeft een voorkeur voor het Nederlandstalige lied. Ze is een doorzetter en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar uitstraling en vocaal talent is een genot voor het publiek en ze krijgt overal de mensen in beweging en aan het dansen.

15 jaar op de bühne

Inmiddels staat Peggy al 15 jaar op de bühne en kun je haar overal in het land tegenkomen, tegenwoordig ook in Duitsland! Waar er ook vraag is naar een zangeres, ongeacht welk genre, kan ze geboekt worden en kun je altijd rekenen op een groot feest!

Direct Peggy Mays boeken? Klik hier voor boekingen van Peggy Mays

Peggy Mays boeken

€825,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peggy Mays

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround / Nederlandstalig€825,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€750,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand