Peggy Mays boeken

Vocaal talent
€825,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €825,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Nederlandstalig

Wil jij Peggy Mays boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Peggy Mays. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Peggy Mays is geboren op 25-03-1989 in Nijmegen. Vanaf haar 2e jaar wordt al snel duidelijk dat ze aspiraties heeft om iets in de muziek te gaan doen. Met een kinderkaraokesetje zingt ze nummers als Marina (Rocco Granata). En op 8 jarige leeftijd zingt ze tijdens haar communie voor een bomvolle kerk een aantal liedjes en verovert de harten van de aanwezigen.

Biografie Peggy Mays

Tot aan haar 12e blijft het bij oefenen en af en toe een rol in een schoolmusical en het kerkkoor. Daarna is de interesse gewekt en komt het idee om zangles te nemen. Er wordt een advertentie ontdekt en Peggy komt in contact met Alice Maywood (Maywood). Die ziet wel wat in haar talent en een lange samenwerking volgt met diverse talentenjachten. Zoals talent van Gelderland (tv programma Pubers), Bloed Zweet en Tranen en de Sterren.nl-academy 2008 van de TROS.

Boekingen van Peggy Mays

Peggy is erg allround maar heeft een voorkeur voor het Nederlandstalige lied. Ze is een doorzetter en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar uitstraling en vocaal talent is een genot voor het publiek en ze krijgt overal de mensen in beweging en aan het dansen.

15 jaar op de bühne

Inmiddels staat Peggy al 15 jaar op de bühne en kun je haar overal in het land tegenkomen, tegenwoordig ook in Duitsland! Waar er ook vraag is naar een zangeres, ongeacht welk genre, kan ze geboekt worden en kun je altijd rekenen op een groot feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Peggy Mays kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Peggy Mays wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Peggy Mays wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Peggy Mays online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Peggy Mays kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Peggy Mays boeken

Ben jij benieuwd hoe je Peggy Mays kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Peggy Mays boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Peggy Mays

Peggy Mays inhuren

€825,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peggy Mays

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround / Nederlandstalig€825,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand