Arjan Venemann boeken

Bekend van o.a. “Hallo, Hallo”
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (vanaf prijs!)
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Arjan Venemann boeken voor jouw feest of evenement? Van jongs af aan is Arjan bezig met muziek. Omdat zijn moeder accordeon speelde kreeg hij op jonge leeftijd interesse voor het instrument. Met name het volkse repertoire sprak hem aan. Al snel leerde hij ook gitaar spelen en ontdekte het keyboard. Op 15-jarige leeftijd begon hij een drive-in show, dat bleek een schot in de roos te zijn.

Arjan Venemann boeken

Hij bemachtigde een aantal originele orkestbanden die hij luidkeels door de microfoon meezong. Doordat zijn muzikale vlam steeds harder begon te branden durfde hij zich ook buiten de familiekring te presenteren. De definitieve vuurdoop van zijn muzikale carrière vond plaats op een feest in Flevoland in 2007.

Zanger boeken

Zijn debuutsingle ‘Het is weer weekend’ verscheen in 2008.  Dit werd een enorm succes onder andere doordat hij het land door toerde om cd’s af te geven bij de piratenstations. Arjan werd geboekt voor grote evenementen, bezocht talloze landelijke/regionale radiostations en kwam in het vizier van tv-stations. De olievlek verspreidde zich in rap tempo.

Boekingen van Arjan Venemann

Inmiddels heeft Arjan al een groot aantal eigen singles op zijn naam staan, waaronder de zeer succesvolle single ‘Lena’ (2015) en z’n in 2021 gelanceerde ‘In mijn dromen’. Tijdens de coronapandemie nam hij met Aukje Fijn een aantal akoestische nummers op die via de socials werden gedeeld. Dat leverde enorm veel positieve reacties op. In het jaar 2008 begon Arjan op zijn zolderkamer een hobbymatige opnamestudio. Hij nam z’n eigen producties op en werd tegelijkertijd benaderd door andere artiesten om dat ook voor hen te doen. Vanaf 2014 heeft hij zich, naast het zingen, ook volledig gestort op het produceren van liedjes, vele artiesten werken vanaf die tijd vol tevredenheid met hem samen. Nu roept zijn passie hem weer, hij wil zo veel mogelijk blijde gezichten zien wanneer hij op de planken staat.

Direct Arjan Venemann boeken? Klik hier voor boekingen van Arjan Venemann

Arjan Venemann boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Arjan Venemann

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (vanaf prijs!)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand