Arjan Venemann boeken

Bekend van o.a. “Hallo, Hallo”
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (vanaf prijs!)
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Arjan Venemann boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Arjan Venemann. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Van jongs af aan is Arjan bezig met muziek. Omdat zijn moeder accordeon speelde kreeg hij op jonge leeftijd interesse voor het instrument. Met name het volkse repertoire sprak hem aan. Al snel leerde hij ook gitaar spelen en ontdekte het keyboard. Op 15-jarige leeftijd begon hij een drive-in show, dat bleek een schot in de roos te zijn.

Biografie Arjan Venemann

Hij bemachtigde een aantal originele orkestbanden die hij luidkeels door de microfoon meezong. Doordat zijn muzikale vlam steeds harder begon te branden durfde hij zich ook buiten de familiekring te presenteren. De definitieve vuurdoop van zijn muzikale carrière vond plaats op een feest in Flevoland in 2007.

Zanger boeken

Zijn debuutsingle ‘Het is weer weekend’ verscheen in 2008.  Dit werd een enorm succes onder andere doordat hij het land door toerde om cd’s af te geven bij de piratenstations. Arjan werd geboekt voor grote evenementen, bezocht talloze landelijke/regionale radiostations en kwam in het vizier van tv-stations. De olievlek verspreidde zich in rap tempo.

Boekingen van Arjan Venemann

Inmiddels heeft Arjan al een groot aantal eigen singles op zijn naam staan, waaronder de zeer succesvolle single ‘Lena’ (2015) en z’n in 2021 gelanceerde ‘In mijn dromen’. Tijdens de coronapandemie nam hij met Aukje Fijn een aantal akoestische nummers op die via de socials werden gedeeld. Dat leverde enorm veel positieve reacties op. In het jaar 2008 begon Arjan op zijn zolderkamer een hobbymatige opnamestudio. Hij nam z’n eigen producties op en werd tegelijkertijd benaderd door andere artiesten om dat ook voor hen te doen. Vanaf 2014 heeft hij zich, naast het zingen, ook volledig gestort op het produceren van liedjes, vele artiesten werken vanaf die tijd vol tevredenheid met hem samen. Nu roept zijn passie hem weer, hij wil zo veel mogelijk blijde gezichten zien wanneer hij op de planken staat.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Arjan Venemann kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Arjan Venemann wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Arjan Venemann wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Arjan Venemann online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Arjan Venemann kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Arjan Venemann boeken

Ben jij benieuwd hoe je Arjan Venemann kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Arjan Venemann boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Arjan Venemann

Arjan Venemann inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Arjan Venemann

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (vanaf prijs!)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand