Arjan Venemann boeken

Bekend van o.a. “Hallo, Hallo”
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten OF 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Tijdens een optreden brengt Arjan de grootste hits aller tijden voor het voetlicht. De hits van nu worden afgewisseld met vlotte liedjes uit het verleden, en uiteraard zijn eigen repertoire. Niks is Arjan te gek om voor een goede ambiance en een perfect feest te zorgen. Ook op verzoek kan hij veelal een 45 min. aan ieders wens voldoen, daarom is zijn repertoire / set list aan te vragen voorafgaand aan een optreden.

Arjan Venemann boeken

Een optreden van Arjan er helemaal op gericht om er een gezellige boel van te maken dus!Door zijn enthousiasme en zijn goede stem laat hij overal een onvergetelijk indruk achter. In de wintermaanden zit Arjan in het Oostenrijkse Gerlos waar hij met veel succes optreedt tijdens de après ski. Daar heeft hij ook een schat aan ervaring opgebouwd.

Boekingen van Arjan Venemann

Wilt u verzekerd zijn van een goede, geslaagde, betaalbare 45 minuten muziek, boek dan Arjan!Zelf maakte Arjan ook een aantal leuke platen. Zoals: ‘Lena', 'Laat me 3000 jaren verliefd zijn' en ‘Hallo Hallo’ dat veel gedraaid werd op RADIO NL, RADIO CONTINU en TROS STERREN.NL. Op dit moment is Arjan druk bezig met zijn eerste album dat in 2018 uit gaat komen.

Direct Arjan Venemann boeken? Klik hier voor boekingen van Arjan Venemann

Arjan Venemann boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Arjan Venemann

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuten OF 45 minutenexclusief1 persoonNL / Feest€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€475,-