DJ Sven boeken

Bekende van Radio 10
€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio DJ
 • Genre
  Disco / Dance classics

Wil jij DJ Sven boeken voor jouw feest of evenement? DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986, de ‘Holiday Rap’; maar ook van zijn beruchte radioprogramma ‘Sven & Dave’ bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk al bijna 10 jaar als ‘side-kick’ bij Somertijd.

DJ Sven boeken

“Ik was al jaren een groot fan van ‘Somertijd’ en vind dat het leukste middagprogramma van de radio. Rob van Someren weet als geen ander het sfeertje van ‘ouwejongens krentenbrood’ op de radio neer te zetten. Ik denk dat mensen in de auto zitten te bulderen van het lachen als ze naar ‘Somertijd’ luisteren. Ik ken Rob al ruim 28 jaar en denk dat Rob en ik wel dezelfde humor hebben.

Bekende Radio Deejay boeken

In juli 1986 kwam de ‘Holiday Rap’ van DJ Sven en MC Miker G op nummer 1 terecht in de Top 40. De ‘Holiday Rap’ haalde zelfs in 44 landen de nummer 1 positie. DJ Sven: “Voor mij was het leuk dat ik een plaat had gemaakt die ik later aan mijn kinderen zou kunnen laten horen. Dat mijn gang nu helemaal vol hangt met goud en platina dat had ik niet kunnen voorzien!”

Boekingen van DJ Sven

Het programma, eerst ‘Disco Inferno’, later Club Classics en binnenkort op Radio 10 dus Sven’s Classix, is heel belangrijk voor Sven. Van Veen wil de muziek die hij al vanaf zijn achttiende voor het publiek draait met zoveel mogelijk mensen delen. Op de feesten waarop hij draait, Disco-Train, bereikt Sven wekelijks veel mensen. En nu met Sven’s Classix vanaf augustus kunnen meer mensen genieten van ‘zijn’ muziek. Luister elke zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur naar Sven’s Classix op Radio 10.

Direct DJ Sven boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Sven

DJ Sven boeken

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Sven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDisco / Dance classics€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand