OBZ boeken

Bekend van de hit “Ik Ben Kachel”
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Moombaprés-ski

Wil jij OBZ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van OBZ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat begon als een grappig liedje voor vrienden en familie, liep compleet uit de hand. “Ik Ben Kachel” van de Friese vrienden Kees, Dylan en Jelte Jan stond wekenlang in de trendinglijsten op Spotify.

Biografie OBZ

Waar sommige artiesten er jaren over doen om een hit te schrijven, lukten het Kees, Dylan en Jelte Jan binnen drie uur. Als grapje maakten ze het nummer “Ik Ben Kachel” en gooiden het onder de naam OBZ, wat een afkorting is van hun woonplaats Oudebildtzijl, op Spotify. Maar het ging pas écht hard toen “Ik Ben Kachel” op Radio 538 werd gedraaid. ‘We kregen appjes dat ons liedje op de radio was. We dachten op een lokale zender, maar het bleek Radio 538 te zijn!’

Begrip op social media

Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes, honderdduizenden views op YouTube en miljoenen streams op Spotify, zorgden er voor dat OBZ een begrip werd op social media. Airplay op 538 en RADIONL. Het resultaat was (ondanks Corona) een grote hoeveelheid aanvragen voor live-optredens. Misschien wil jij ook wel graag OBZ boeken?

Boekingen van OBZ

Vanaf nu is is deze act voortaan ook te boeken voor optredens. Met een 1 x 30 minuten durende show. Live brengen de heren hun eigen nummers gecombineerd met bestaande hits in OBZ-stijl (moombaprésski).

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig OBZ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je OBZ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van OBZ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij OBZ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van OBZ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

OBZ boeken

Ben jij benieuwd hoe je OBZ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct OBZ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van OBZ

OBZ inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van OBZ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenMoombaprés-ski€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand