OBZ boeken

Bekend van de hit “Ik Ben Kachel”
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Moombaprés-ski

Wil jij direct OBZ boeken voor jouw party of event? Wat begon als een grappig liedje voor vrienden en familie, liep compleet uit de hand. “Ik Ben Kachel” van de Friese vrienden Kees, Dylan en Jelte Jan stond wekenlang in de trendinglijsten op Spotify.

OBZ boeken

Waar sommige artiesten er jaren over doen om een hit te schrijven, lukten het Kees, Dylan en Jelte Jan binnen drie uur. Als grapje maakten ze het nummer “Ik Ben Kachel” en gooiden het onder de naam OBZ, wat een afkorting is van hun woonplaats Oudebildtzijl, op Spotify. Maar het ging pas écht hard toen “Ik Ben Kachel” op Radio 538 werd gedraaid. ‘We kregen appjes dat ons liedje op de radio was. We dachten op een lokale zender, maar het bleek Radio 538 te zijn!’

Begrip op social media

Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes, honderdduizenden views op YouTube en miljoenen streams op Spotify, zorgden er voor dat OBZ een begrip werd op social media. Airplay op 538 en RADIONL. Het resultaat was (ondanks Corona) een grote hoeveelheid aanvragen voor live-optredens. Misschien wil jij ook wel graag OBZ boeken?

Boekingen van OBZ

Vanaf nu is is deze act voortaan ook te boeken voor optredens. Met een 1 x 30 minuten durende show. Live brengen de heren hun eigen nummers gecombineerd met bestaande hits in OBZ-stijl (moombaprésski). De nieuwe single van OBZ verschijnt eind januari 2022. Titel van dit nummer is “Een tactisch barfje”.

Direct OBZ boeken? Klik hier voor boekingen van OBZ

 

OBZ boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van OBZ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenMoombaprés-ski€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand