Corne Klijn boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio 2 DJ
 • Genre
  Dance Classics / Top 40 / Top 100

Wil jij Corne Klijn boeken voor jouw party of event? Corné Klijn is geboren op 15 december 1961. Met wat singeltjes, twee pick-ups, een cassettedeck, een mengpaneeltje en een microfoon, begon zijn carrière al op 10-jarige leeftijd in zijn slaapkamer. Tot aan zijn achttiende draaide Corné op schoolfeestjes en trouwpartijen. Daarna volgde de eerste locale radiostations, Radio Royale en Maasstad Radio. Taveerne De Zeuve Lantaarns in Drunen was de eerste discotheek waar hij zijn draaikunsten ten gehore bracht. Voor deze discotheek deed Corné de inkoop van de import platen. En zo kwam hij bij de bekendste platenzaak ‘Kareltje Import’ in Utrecht terecht. Waar hij vervolgens zes jaar als inkoper/verkoper werkte.

Corne Klijn boeken

Door zijn werk kwam hij met veel verschillende mensen in contact. Dit zorgde ervoor dat Corné vervolgens bijna vier jaar bij de Utrechtse club Cartouche, het Amsterdamse Escape Venue en ook bij Midstad FM draaide. Daar werd hij al snel ontdekt. En Corné werkte vervolgens een half jaar mee aan het programma ‘Dinges en Van Inkel” bij Veronica. Toen Lex Harding begon met Radio 538, begon ook de professionele radio loopbaan van Corné.

Bekende radio DJ boeken

Hij startte samen met Erik de Zwart, Wessel van Diepen, Michael Pilarczyck en Rick van Velthuysen bij deze radiozender. Na bijna drie jaar Radio 538, ging Corné naar 3FM. Waar hij met het programma ‘Kort & Klijn’ de opvolger was van de ‘Avondspits’ van Frits Spits bij de NPS. Zeven jaar later maakte Corné de overstap naar de TROS 3FM waar hij op vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur de ‘Dance Classics Party Request’ presenteert, op zaterdag tussen 15.00 en 18.00 uur de ‘Mega Top 50’ en op zondag tussen 15.00 en 18.00 uur de ‘Kort & Klijn show’.

Boekingen van Corne Klijn

Corné heeft ook een passie voor Formule1 en motorraces. Voor de televisiezender RTL maakte hij het programma RTL Motorsport met daarin aandacht voor het WK superbike en supersport en het Nederlands kampioenschap wegrace. Sinds 2007 presenteert Corné de Moto GP op RTL 7. Hierdoor is hij bij 3FM alleen nog met de ‘Dance Classics Party Request’ te horen valt hij in de weekenden in voor de TROS-DJ’s. De ‘Dance Classics Party Request’ is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen en is er ook een aantal dubbel cd’s uitgekomen met de titel: ‘Corné Klijn’s Disco Classics Party’. Op dit moment is Corné Klijn vaste presentator bij Sterren.nl en is hij ook elke zaterdagavond te horen op Radio 2 met “Soul Sensations”tussen 21.00 & 24.00 uur. Corné Klijn blijft naast zijn radio- en televisiewerkzaamheden ook regelmatig in het land te zien en te horen met zijn Dance Classics Party, waarbij hij elke keer weer van elke avond een knal! Feest weet te maken!

Direct Corne Klijn boeken? Klik hier voor boekingen van Corne Klijn

Corne Klijn boeken

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Corne Klijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 2 DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance Classics / Top 40 / Top 100€1450,-
Presentatorin overlegn.v.t.1 persoonin overleg€-1,-

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand