Hans Travolta (Video DJ) boeken

€1.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1375,-
 • Duur
  1 x 180 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Video DJ
 • Genre
  70's / 80's / 90's / 00's

Wil jij Hans Travolta (Video DJ) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hans Travolta (Video DJ). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Hans Travolta 

Hans Travolta dankt zijn (bij)naam aan de muziek uit de jaren ‘70 en ‘80. Hij draait al ruim 25 jaar de lekkerste nummers op de leukste party’s in het land. Sinds de introductie van de Pioneer professionele DVD-spelers, draait DJ Hans Travolta met de originele videoclips. Als één van de weinigen heeft hij alle disco stampers, hits uit de jaren ‘90 en de hedendaagse Top 40, allemaal met originele videoclip.

Boekingen Hans Travolta

Het optreden is inclusief DVD-spelers, audio- en videomixer. DVD DJ Hans Travolta maakt gebruik van de aanwezige geluids- en video-installatie. Mocht de locatie niet over beamers beschikken, dan kan Hans dit ook voor u verzorgen tegen meerprijs.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hans Travolta (Video DJ) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hans Travolta (Video DJ) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hans Travolta (Video DJ) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hans Travolta (Video DJ) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hans Travolta (Video DJ) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hans Travolta (Video DJ) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hans Travolta (Video DJ) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hans Travolta (Video DJ) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hans Travolta (Video DJ)

Hans Travolta (Video DJ) inhuren

€1.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans Travolta (Video DJ)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Video DJ1 x 180 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon70's / 80's / 90's / 00's€1375,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand