Richard Krajicek boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Tennis

Wil jij Richard Krajicek boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Richard Krajicek. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Richard is een tennisser van wereldniveau; zijn grootste succes behaalde hij met het winnen van Wimbledon in 1996. Hij is directeur van het ABN AMRO World Tennis Tournament en manager van jonge tennis- en golftalenten.

Biografie Richard Krajicek

Richard heeft als auteur een aantal boeken op zijn naam staan waaronder Harde Ballen en Honger naar de Bal. Als oprichter van de Richard Krajicek Foundation zet hij zich in om playgrounds in achterstandswijken te realiseren.

Boekingen van Richard Krajicek

Tijdens zijn motiverende presentaties gaat deze powercoach in op het realiseren van succes en de kunst om succes te behouden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Richard Krajicek kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Richard Krajicek wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Richard Krajicek wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Richard Krajicek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Richard Krajicek kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Richard Krajicek boeken

Ben jij benieuwd hoe je Richard Krajicek kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Richard Krajicek boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Richard Krajicek

Richard Krajicek inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Richard Krajicek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonTennisOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand