Renate Groenewold boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Schaatsen

Renate Groenewold geeft onder andere schaatsclinics, begeleid netwerkbijeenkomsten, verzorgt presentaties en motiveert voor sport in het algemeen.

Renate Groenewold boeken

Clinics Het zal niemand verbazen dat schaatsen de grote passie is van Renate Groenewold. Die passie kan ze ook fantastisch overbrengen. Middels het geven van schaatsclinics laat Renate mensen kennis maken met de schaatssport. Voor volwassenen verzorgt zij een programma op maat. Kinderen laat ze ervaren dat sporten in het algemeen gewoon erg leuk is. Daarnaast is Renate ook zeer bedreven in de fietssport en loopt ze graag hard.

Netwerkbijeenkomsten Netwerkbijeenkomsten. Tegenwoordig bezoekt elke ondernemer er wel een paar. Lunchwandelingen, Open Coffees, themabijeenkomsten of sponsoravonden. Renate Groenewold presenteert, begeleidt en verzorgt lezingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Boekingen van Renate Groenewold

Advies Puttend uit haar ervaringen als topsporter geeft Renate Groenewold haar toehoorders op geheel eigen wijze uitleg over zaken als ‘presteren onder druk’, ‘omgaan met tegenslagen’, ‘energiemanagement’ en ‘teambuilding’. Ze adviseert, en zo mogelijk houdt ze een spiegel voor. Sterk in de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Sport Sport omvat veel meer dan alleen maar fysiek gezond bezig zijn. Zo is het onder andere een sociaal gebeuren en helpt het te ontspannen. Contacten leggen, doelen bereiken, fitter zijn en blijven, jezelf overwinnen. Sport kan voor veel doeleinden worden ingezet. Renate Groenewold inspireert, motiveert en begeleidt bij sportevenementen. Daarbij is ze zeer allround. Ze beperkt zich zeer zeker niet tot schaatsen alleen.

Direct Renate Groenewold huren? Klik hier voor boekingen van Renate Groenewold

Renate Groenewold boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Renate Groenewold

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportspreker2 uurexclusief1 persoonSchaatsenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand