Renate Groenewold boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Schaatsen

Wil jij Renate Groenewold boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Renate Groenewold. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Renate Groenewold geeft onder andere schaatsclinics, begeleid netwerkbijeenkomsten, verzorgt presentaties en motiveert voor sport in het algemeen.

Biografie Renate Groenewold

Clinics Het zal niemand verbazen dat schaatsen de grote passie is van Renate Groenewold. Die passie kan ze ook fantastisch overbrengen. Middels het geven van schaatsclinics laat Renate mensen kennis maken met de schaatssport. Voor volwassenen verzorgt zij een programma op maat. Kinderen laat ze ervaren dat sporten in het algemeen gewoon erg leuk is. Daarnaast is Renate ook zeer bedreven in de fietssport en loopt ze graag hard.

Netwerkbijeenkomsten Netwerkbijeenkomsten. Tegenwoordig bezoekt elke ondernemer er wel een paar. Lunchwandelingen, Open Coffees, themabijeenkomsten of sponsoravonden. Renate Groenewold presenteert, begeleidt en verzorgt lezingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Boekingen van Renate Groenewold

Advies Puttend uit haar ervaringen als topsporter geeft Renate Groenewold haar toehoorders op geheel eigen wijze uitleg over zaken als ‘presteren onder druk’, ‘omgaan met tegenslagen’, ‘energiemanagement’ en ‘teambuilding’. Ze adviseert, en zo mogelijk houdt ze een spiegel voor. Sterk in de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Zeer allround

Sport omvat veel meer dan alleen maar fysiek gezond bezig zijn. Zo is het onder andere een sociaal gebeuren en helpt het te ontspannen. Contacten leggen, doelen bereiken, fitter zijn en blijven, jezelf overwinnen. Sport kan voor veel doeleinden worden ingezet. Renate Groenewold inspireert, motiveert en begeleidt bij sportevenementen. Daarbij is ze zeer allround. Ze beperkt zich zeer zeker niet tot schaatsen alleen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Renate Groenewold kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Renate Groenewold wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Renate Groenewold wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Renate Groenewold online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Renate Groenewold kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Renate Groenewold boeken

Ben jij benieuwd hoe je Renate Groenewold kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Renate Groenewold boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Renate Groenewold

Renate Groenewold inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Renate Groenewold

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportspreker2 uurexclusief1 persoonSchaatsenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand